Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

“Lions” pagarina “Roughriders” zaudējumu sēriju

Juris Miņins
Juris Miņins

“Lions” pagarina “Roughriders” zaudējumu sēriju
Britu Kolumbijas "Lions"
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt, pēc Latvijas laika, noslēdzās Kanādas futbola līgas ceturtāsa kārtas mači, vienā no kuriem Britu Kolumbijas “Lions” sagādāja Saskačevanas “Roughriders” trešo zaudējumu trijās spēlēs.

Britu Kolumbijas komanda šogad rāda patiesi labu sniegumu, taču arī Saskačevanas futbolisti, pat neskaototies uz divām zaudētām spēlēm sezonas ievadā, vēlējās parādīt, ka viņi nav tik slikti kā rāda turnīra tabula. Beigu beigās ir jāatzīst, ka arī pēc šī mača viņus nevar nosaukt par sliktu komandu, taču neveiksmīgu, gan var.

Šoreiz viņu neveiksme bija dubulta, proti, tieši pret “Roughriders” Džonatons Dženingss aizvadīja vienu no savas karjeras labākajām spēlēm un tieši šajā cīņā nu jau kārtējo savainojumu guva Dariens Durants.

Dženingss izcēlās ar 429 jardiem, kā arī ar trim rezultatīvām piespēlēm, kas kopā ar Nika Mūra un Šona Gora sniegumu tverot bumbu bija nepārvarams šķērslis Saskačevanas komandas ceļā uz panākumu.

Pēc šīs uzvaras Britu Kolumbijas komanda nostiprinājās Rietumu divīzijas galvgalī, bet Saskačevanas futbolisti turpina iesākto, proti, atrodas brīvajā kritienā un kad šis kritiens beigsies nav zināms. Nākošnedēļ viņus gaida spēle pret spēcīgo Kalgarī “Stampeders”, kas viņu dzīvi noteiki neatvieglos.

Tāpat jāpiebilst, ka pašreizējie CFL čempioni, Edmontonas “Eskimos” ar 20:16 pārspēja Vinipegas “Blue Bombers”, kas viņiem ļāva tikt pie pozitīvas maču bilances (2-1).

CFL, 4. nedēļa

MājniekiViesiRezultāts
ArgonautsRedblacks20:30
EskimosBlue Bombers20:16
Tiger-CatsAlouettes31:7
LionsRoughriders40:27

Izmantotie resursi:
CFL.ca - Official site of the Canadian Football...