Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL labākie balsta uzbrucēji

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL labākie balsta uzbrucēji
Antonio Geitss
Foto: AP

eSports.lv turpina iepazīstināt savus lasītājus ar Amerikāņu futbolu un Nacionālo Futbola Līgu (NFL), tāpēc šoreiz piedāvājam jums ASV futbola ekspertu sastādīto līgas labāko balsta uzbrucēju reitingu.

Mūsdienās NFL balsta uzbrucēji vairs nav lēni, lieli un vienpusīgi spēlētāji, bet gan basketbolistu tipa spēlētāji - ātri, lieli un spēcīgi. Tieši ātruma un spēka kombinācija padara šos spēlētājus tik bīstamus, bet viņu komandas saspēles vadītājam paveras vēl viena iespēja uzbrukuma veidošanā.

1. Antonio Geitss (Sandjego "Chargers")
Geitss ir vislabākais jardu atgriešanas ziņā starp visiem balsta uzbrucējiem arī pašlaik. Viņš ir spēcīgs tips, kurš var radīt problēmas jebkurā laukuma vietā.

2. Džeisons Vittens (Dalasas "Cowboys")
Spēlētājam kurš par zvaigzni kļuva pagājušsezon ir laba saskaņa ar komandas saspēles vadītāju Toniju Romo, taču arī kā bloķētājs Vittens ir ļoti noderīgs.

3. Kelens Vinslovs (Klīvlendas "Browns")
Pēdējās divās sezonās Vinslovs ir veicis 171 ķērienus un nu atrodas tajā vietā balsta uzbrucēju rangā, kuru viņam visi arī paredzēja. Viņa spēle ir unikāla, jo Vinslovs lieliski izmanto savus dabas dotos parametrus - spēku, augumu un ātrumu. Spēlēt pret viņu ir ļoti grūti, bet komandas biedriem paveras jaunas iespējas uzbrukumiem.

4. Tonijs Gonzaless (Kanzassitijas "Chiefs")
Lai arī pēdējā laikā Gonzaless vairāk darbojas kā bloķētājs, piespēle viņam vēl joprojām ir laba iespēja uzbrukuma veidotājiem.

5. Džeremijs Šokijs (Ņujorkas "Giants")
Šokija lielākā problēma ir viņa galva un mēle. Ja viņš pārstātu tik daudz sūdzēties un koncentrētos spēlei, tad arī vieta rangā būt augstāka.
Un vēl, viņš kā bloķētājs arī nav slikts... cita lieta, ka viņam nepatīk šis spēles elements.

6. Dalass Klārks (Indianapolisas "Colts")
7. Hīts Millers (Pitsburgas "Steelers")
8. Tods Hīps (Baltimoras "Ravens")
9. Kriss Kūlijs (Vašingtonas "Redskins")
10. Aldžs Krumplers (Tenesī "Titans")
11. Rendijs Makmaikls (Sentluisas "Rams")
12. Bendžamins Vatsons (Ņūinglendas "Patriots")
13. Desmonds Klārks (Čikāgas "Bears")
14. Ovens Danielss (Hjūstonas "Texans")
15. Vernons Deiviss (Senfrancisko "49ers")
16. L.Dž Smits (Filadelfijas "Eagles")
17. Kriss Beikers (Ņujorkas "Jets")
18. Zaks Millers (Oklendas "Raiders")
19. Alekss Smits (Tampabejas "Buccaneers")
20. Maikls Geinss (Detroitas "Lions")

Saistītie raksti:
Valters Džonss - joprojām elitē
Par labāko atzīst Mosu
Labākie NFL pussargi
Breidijs - labākais saspēles vadītājs

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-07-17 23:14, pirms 16 gadiem
Labs tops, piekasīties vienīgi varu Krisa Kūlija pārāk zemajai vietai. Viņš ir viens no galvenajiem Redskins uzbrukuma līderiem, lai gan viņa bloķēšana nav tā labākā.
Visvairāk man patīk Šokijs. Cik esmu viņu vērojis, bloķējot neizskatās, ka viņam tas nepatiktu. Vispār viņš ir slims čalis. Reiz viņš ar bumbu dzinās ar galvu pa priekšu, tika norauta viņa ķivere, bet viņš tik turpināja brāzties uz priekšu bez ķiveres un atkal ar galvu pa priekšu. Maigi izsakoties viņu tur varēja nokautēt. Un arī ar traumētu kāju, klibodams viņš skrēja kā nelabais un pat spēja noķert bumbu un iegūt 1. daunu. Viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2008-07-18 00:24, pirms 16 gadiem
Jā Šokija mēle, tas tik ir kaut kas...

     [+] [-]

, 2008-07-18 09:02, pirms 16 gadiem
Kas tiem ekspertiem ir kādas pretenzijas pret Broncos, es nesaprotu, nah tur Šeflers nav, pavisam noteikti viņs nav sliktāks par Krumpleru, Makmaiklu un pavisam noteikti ne jau par Z. Milleru un A. Smitu lol
Nekas, šosezon Broncos jaunatne parādīs, kas ir kas...

     [+] [-]

, 2008-07-18 10:42, pirms 16 gadiem
shamanis29 rakstīja: Kas tiem ekspertiem ir kādas pretenzijas pret Broncos, es nesaprotu, nah tur Šeflers nav, pavisam noteikti viņs nav sliktāks par Krumpleru, Makmaiklu un pavisam noteikti ne jau par Z. Milleru un A. Smitu lol
Nekas, šosezon Broncos jaunatne parādīs, kas ir kas...


Nekas, "Cardinals" arī te nav pārstāvēti...

     [+] [-]

, 2008-07-18 11:06, pirms 16 gadiem
Tiešām, Šeflera nav Muļķīgi, rādīja ļoti labu spēli un vēl pietam ir tik jauns spēlētājs, bet nav pat top 20