Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Staforda debijā "Lions" izcīna uzvaru pēdējās sekundēs

Juris Miņins
Juris Miņins

Staforda debijā "Lions" izcīna uzvaru pēdējās sekundēs
Ārons Brauns
Foto: AFP

Vienā no aizvadītās nakts Nacionālās futbola līgas (NFL) pārbaudes spēlēm pagājušās sezonas neveiksminieki Detroitas "Lions" līdz ar spēles finālsvilpi izpildīja precīzu sitienu, tādējādi pārspējot Atlantas "Falcons" ar 27:26.

Detroitiešu pirmo pārbaudes spēli ar nepacietību gaidīja daudzi un tas arī saprotams, jo, pirmkārt, visi vēlējās redzēt darbībā šī gada drafta pirmo numuru, saspēles vadītāju Metjū Stefordu, un, otrkārt, visi vēlējās redzēt ko komandas treneri ir sagatavojuši šajā starpsezonā, lai neatkārtotu iepriekšējās sezonas katastrofālo bilanci 0-16.

Un, izskatās, ka šie nepacietīgie gaidītāji pašlaik var būt apmierināti – Stafords, lai arī viena viņa piespēle tika pārķerta, rādīja pārliecinošu sniegumu un piespēļu precizitātes procents (50%) varēja būt ievērojami labāks, ja vien komandas biedri vairākās epizodēs būtu spējuši noturēt bumbu savās rokās, bet "Lions" vienība spēles izskaņā ar 47 jardus tālu sitienu "izrāva" uzvaru. Labs sākums, tikai derētu atcerēties, ka arī pirms gada detroitieši uzvarēja visās pārbaudes spēlēs, bet regulārajā sezonā – visās zaudēja.

No "Falcons" vienības, pie šīs spēles labākajiem spēlētājiem, var minēt pussargu Maiklu Tērneru, kurš veica iespaidīgu "reidu" 40 jardu garumā, kas noslēdzās ar piezemējumu, bet kopumā sešās izspēlēs "izsitie" 63 jardi ir visai labs rādītājs, pat priekš pārbaudes spēles.

Savukārt citā spēle, kurā tikās Čikāgas "Bears" un Bufalo "Bills" (20:27), visi skatieni tika vērsti čikāgiešu jaunā saspēles vadītāja Džeja Katlera virzienā, taču ne ar ko pozitīvu savus līdzjutējus viņš iepriecināt nevarēja – 5 no 10 piespēlēm sasniedza mērķi, kopā veikti 64 jardi, rezultatīvu piespēļu nav, bet ir viena pārķertā. Līdz ar to bija grūti kaut ko likt pretī "Bills" uzbrukumam, kurš savukārt, ar Trentu Edvardsu priekšgalā, izskatījās visai labs un arī pats "kvoterbeks" rādīja lielisku sniegumu – realizētas 10 no 10 piespēlēm un veikti 79 jardi.

NFL Pirmssezona, 1. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
Bufalo "Bills"Tenesī "Titans"18:21*
Jaunanglijas "Patriots"Filadelfijas "Eagles"27:25
Vašingtonas "Redskins"Baltimoras "Ravens"0:23
Arizonas "Cardinals"Pitsburgas "Steelers"10:20
Dalasas "Cowboys"Oklendas "Raiders"10:31
Sentluisas "Rams"Ņujorkas "Jets"23:20
Minesotas "Vikings"Indianapolisas "Colts"13:3
Sinsinati "Bengals"Ņūorleānas "Saints"7:17
Denveras "Broncos"Senfrancisko "49ers"16:17
Atlantas "Falcons"Detroitas "Lions"26:27
Čikāgas "Bears"Bufalo "Bills"20:27
Klīvlendas "Browns"Grīnbejas "Packers"0:17
Tampabejas "Buccaneers"Tenesī "Titans"20:27
Hjūstonas "Texans"Kanzassitijas "Cheifs"16:10
Sietlas "Seahawks"Sandijego "Chargers"20:14

* Spēle notika "Hall of fame" nedēļas ietvaros

Izmantotie resursi:
espn.go.com