Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Noušons Moreno guvis savainojumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Noušons Moreno guvis savainojumu
Noušons Moreno
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas "NFL" vienības Denveras "Broncos" pussargs Noušons Moreno, kā parādīja vakar veiktā pārbaude ar magnētisko rezonansi, ir savainojis ceļgala saites.

Šī gada drafta 12. numurs Noušons Moreno savainojumu guva spēlē pret Sanfrancisko "49ers" vienību un, kā parādīja vakardien veiktie izmeklējumi šis savainojums ir pietiekoši nopietns, lai nāktos izlaist visas trīs atlikušās pirmssezonas pārbaudes spēles, bet uz regulārās sezonas sākumu (13. septembrī pret Sinsinati "Bengals"), paredzams, spēlētājs būs ierindā.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā denveriešiem jau bija lielas problēmas ar pussargiem, jo čempionāta laikā ar dažādiem savainojumiem no ierindas tika "izsisti" septiņi (!!!) pussargi. Un šogad, ja Moreno atveseļošanās process ieilgs, problēmas var būt vēl lielākas, jo "Broncos" uzbrukums ir samērā neiespēlēts, jo ir nomainījies saspēles vadītājs (Kails Ortons), bet labākais malējais uzbrucējs Brendans Maršals pieprasa maiņu.

Jāpiebilst, ka Noušons Moreno aizvadītajā sezonā pārstāvēja Džordžijas universitātes komandu ASV koledžu sporta asociācijas (NCAA) futbola turnīrā, kurā rādīja visai pārliecinošu sniegumu un arī Denverā viņam paredz lielu lomu uzbrukuma veidošanā, tiesa, ja viņš būs pilnībā vesels.

Izmantotie resursi:
espn.go.com