Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Maikls Viks iejūtas "Eagles" komandā

Juris Miņins
Juris Miņins

Maikls Viks iejūtas "Eagles" komandā
Maikls Viks
Foto: AFP

Nacionālās futbola līgas (NFL) zvaigzne, saspēles vadītājs Maikls Viks, kurš nesen, pēc iziešanas no cietuma, parakstīja līgumu ar Filadelfijas "Eagles" ir aizvadījis pirmo treniņu kopā ar komandu un, pēc daudzu ekspertu atzinuma ir labi iejuties komandā.

Maikls Viks, kurš pirms dažām dienām noslēdza līgumu ar Filadelfijas "Eagles" (divi gadi, 6.875 miljoni ASV dolāru), treniņos spēlēja ar sarkano kreklu (un savu ierasto, septīto, numuru), t.i., bija saspēles vadītājs. Viņš piedalījās gan individuālajos treniņos, gan "septiņi-pret-septiņi" spēlēs, gan uzbrukuma noslēguma izspēlēs.

Kā atzīst komandas treneri, spēlētāji un arī skauti, tad Viks pa šiem gadiem nav zaudējis savu piespēles spēku un ir lieliskā formā. "Viņš dod ļoti spēcīgas piespēles. Šīs piespēles ir pašas spēcīgāķās kādas es esmu savā karjerā redzējis", sacīja komandas malējais uzbrucējs Denijs Amendola.

Atgādināsim, ka pirms diviem gadiem Maikls Viks, kurš tolaik pārstāvēja Atlantas "Falcons" vienību, tika notiesāts uz 23 mēnešiem par nelikumīgu suņu cīņu organizēšanu un likmju pieņemšanu uz tām. Tāpat, pēc iznākšanas no cietuma, ir uzsākta viņa bankrota procedūra, lai arī savā pēdējā pilnajā sezonā viņš algā saņēma vairāk kā 23 miljonus ASV dolāru (gadu iepriekš – 12 miljonus).

Tāpat jāpiebilst, ka "Eagles" treniņnometnē ir atgriezies komandas pussargs Braiens Vestbrūks, kuram pirms pāris mēnešiem tika veikta ceļgala tīrīšanas operācija.

Izmantotie resursi:
espn.go.com