Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Džonss nokļūst Čikāgā

Juris Miņins
Juris Miņins

Džonss nokļūst Čikāgā
Kevins Džonss
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) vienība Čikāgas "Bears" ir noslēgusi viena gada līgumu ar bijušo Detroitas "Lions" pussargu Kevinu Džonsu.

Kedrika Bensona neveiksme ir kļuvusi par Kevina Džonsa veiksmi, jo pēc tam kā no komandas par vairākiem likumpārkāpumiem tika atbrīvots Bensons, "Bears" vienība atrada viņa aizstājēju Kevina Džonsa personā.

Līgums ir noslēgts uz vienu sezonu, kuras laikā pussargs nopelnīs 605000 ASV dolārus.
Jau ziņojām, ka Džonss aptuveni pirms mēneša uzsāka individuālos treniņus, lai atkoptos no ceļgala savainojuma, kura dēļ viņam nācās izlaist daļu no pagājušas sezonas. Pirms līguma noslēgšanas pussargs veica nopietnas veselības pārbaudes pie čikāgiešu komandas ārstiem, kas atzina, ka savainojums dzīst veiksmīgi un nākotnē spēlētājs varēs spēlēt.
Pašlaik spēlētājs atrodas savainoto spēlētāju sarakstā, jo vēl joprojām atkopjas no savainojuma. Ja arī sezonas sākumā (pirmajā nedēļā) viņš būs šajā pašā sarakstā, tad pussargs pievienoties komandai varēs vien pēc sestās nedēļas.

Aizvadītajā gadā Kevins Džonss piedalījās 13 spēles, no kurām desmit spēlēs gāja sākumsastāvā, "izsita" 581 jardu un veica astoņus piezemējumus.

Saistītie raksti:
Kevins Džonss gatavs atgriezties

Izmantotie resursi:
sportingnews.com