Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Favrs ir ieinteresēts turpināt karjeru

Juris Miņins
Juris Miņins

Favrs ir ieinteresēts turpināt karjeru
Brets Favrs
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) leģenda Brets Favrs TV šovā "Joe Buck Live" ir paziņojis, ka vēlētos turpināt savu profesionāļa karjeru un ir ieinteresēts iepriekš izteiktajā Minesotas "Vikings" piedāvājumā turpināt to tieši šajā komandā.

Trīskārtējais Nacionālās futbola līgas (NFL) vērtīgākais spēlētājs (MVP) Brets Favrs TV šovā paziņoja, ka vēlētos turpināt savu karjeru, taču viss būs atkarīgs no tā cik ātri un veiksmīgi norisināsies atlabšana no nesen pārciestās rokas (bicepsa) operācijas. Tāpat viņš atzīmēja, ka par viņa pakalpojumiem ir interesējušies Minesotas "Vikings" vienība, kā arī to, ka pagaidām viņi ir vienīgie interesenti.

Atgādināsim, ka šī būs jau otrā reize gada laikā, kad Favrs vēlas atgriezties profesionālajā sportā, jo jau pirms aizpagājušās sezonas Favrs bija paziņojis par aiziešanu no lielā sporta, taču vasarā mainīja savu lēmumu un pievienojās Ņujorkas "Jets" komandai, bet pēc pagājušās sezonas Favrs atkal paziņoja par aiziešanu, tomēr pašlaik aizvien skaļākas kļūst baumas par to, ka 39 gadus vecais saspēles vadītājs tomēr paliks līgā vismaz uz vēl vienu sezonu.

Savas karjeras laikā Brets Favrs ir izpildījis 9280 piespēles no kurām 5720 bija precīzas (61.6%), atdeva 464 rezultatīvas piespēles (līgas visu laiku labākais rādītājs), pieļāvis 310 kļūdas un 469 reizes ir ticis apstādināts vēl pirms piespēles atdošanas.

Izmantotie resursi:
espn.go.com