Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Jaunumi no NFL

Juris Miņins
Juris Miņins

Jaunumi no NFL
Džejs Katlers
Foto: AP

Nacionālajā Futbola Līgā (NFL) pašlaik ir starpsezona, līdz ar to notiek daudz un dažādi līdzjutējiem interesanti notikumi. eSports.lv iepazīstina savus lasītājus ar galvenajiem no tiem.

Katlers nevēlas palikt Denverā
Denveras "Broncos" saspēles vadītājs (QB) Džejs Katlers ir nācis klajā ar paziņojumu, ka viņš vēlas tikt aizmainīts. Tāds paziņojums tika veikts pēc tam, kad no komandas aizgāja tās līdzšinējais saspēles vadītāju treneris Džeremijs Beitss, kurš izvēlējās trenēt Dinvidkalifornijas univeristātes futbolistus.
Taču pašlaik galavārds šai situācijā ir "Broncos" vadībai un, ja Katlers atteiksies spēlēt pie denveriešiem, tad viņš var zaudēt spēļu praksi vispār.

Donte Stalvorts notriec cilvēku
Klīvlendas "Browns" malējais uzbrucējs (WR) Donte Stalvorts, braucot ar savu "Bentley" automašīnu notrieca 59 gadus veco Mario Reijesu, kurš vēlāk slimnīcā miris. Pašlaik pieejamā informācija vēsta, ka Reijess ir izkrējis uz ielas neatļautā vietā un Stalvorts nav pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus. Jāpiebilst, ka analīzes uz apreibinošo vielu esamību organismā, būs zināmi tikai šīs nedēļas beigās vai nākamās sākumā.

Sentluisas "Rams" atlaiž bijušās zvaigznes
Sentluisas "Rams" pēdējo nedēļu laikā ir atlaiduši divus spēlētājus, kas pirms pāris sezonām bija komandas seja. Vispirms komandu palūdza atstāt uzbrukuma bloķētājs (OT) Orlando Peisu, bet aizvakar tika atlaists malējais uzbrucējs (WR) Torijs Holts.

"Packers" ar Favra krekla iemūžināšanu nesteigsies
Grīnbejas "Packers" ir paziņojusi, ka leģendārā saspēles vadītāja (QB) Breta Favra krekls un numurs tiks iemūžināts, taču tas nenotiks šī gada laikā.

Mets Džonss vairs nebūs "Jaguārs"
Džeksonvilas "Jaguars" ir atlaiduši savu malējo uzbrucēju (WR) Metu Džonsu, jo spēlētājs ir pārkāpis atkarību apkarošanas noteikums. Ieperiekš futbolists tika aizturēts par narkotiku glabāšanu, bet šoreiz viņš sabiedriskā vietā atradās alkohola reibumā. Kā skaidroja pats Džonss viņš iedzēra tikai mazliet alus, kad kopā ar draugiem spēlēja golfu. Tiesā spēlētājs apliecināja, ka tas vairs neatkārtosies un pēc drošības naudas iemaksāšanas tika izlaists no cietuma, taču "Jaguars" bija gana un ar spēlētāju tika pārtrauktas līgumattiecības.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com