Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rodžersa algas samazinājums ļauj "Jets" piesaistīt pussargu Kuku

Emils Ozerinskis

Rodžersa algas samazinājums ļauj "Jets" piesaistīt pussargu Kuku
Dalvins Kuks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Ņujorkas "Jets" vienojusies par vienas sezonas līgumu ar pussargu Dalvinu Kuku, kurš visu līdzšinējo karjeru bija pavadījis Minesotas "Vikings" rindās.

28 gadus vecais Dalvins Kuks pagājušajā gadā ar 1173 noskrietiem jardiem bija NFL sezonas sestais produktīvākais spēlētājs šajā statistikas kategorijā. Pussargs veica astoņus piezemējumus un aizvadīja kopumā ļoti solīdu sezonu. Tomēr līdzīgi kā naudas taupīšanas nolūkos Dalasas "Cowboys" atlaida Ezikilu Eliotu, arī Kuks finansiālu apsvērumu dēļ tika atskaitīts no Minesotas "Vikings".

Mēnesi līdz jaunās NFL sezonas sākumam vienošanos ar Dalvinu Kuku uz vienu sezonu par 8,6 miljoniem dolāru panākusi Ņujorkas "Jets", kas pēc divas desmitgades ilga moku perioda apņēmusies pretendēt uz visaugstākajiem mērķiem.

Par katalizatoru Kuka nonākšanai "Jets" rindās var uzskatīt saspēles vadītāja Ārona Rodžersa lēmumu samazināt savu atalgojumu, kas pavēra Ņujorkas vienībai brīvos līdzekļus zem algu griestiem.

Ar Kuka iegūšanu "Jets" nostiprina savu skiešanas spēli, kur pagājušās sezonas ievadā jau lieliski izskatījās debitants Braiss Hals, kurš sezonas vidū iedzīvojās ceļgala traumā.