Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Monro noslēdz līgumu ar "Jaguars"

Juris Miņins
Juris Miņins

Monro noslēdz līgumu ar "Jaguars"
Jūdžins Monro
Foto: Getty Images

Šī gada Nacionālās futbola līgas (NFL) drata piektais numurs, uzbrukuma līnijas bloķētājs Jūdžins Monro beidzot ir noslēdzis līgumu ar komandu, kura viņu izvēlējās – Džeksonvilas "Jaguars".

Līdz šim, kamēr nebija noslēgts līgums, Jūdžins Monro nedrīkstēja piedalīties komandas treniņos un arī spēlēs, bet pašlaik, pēc jaunā piecu gadu līguma noslēgšanas, šī 12 dienas ilgusī "diskvalifikācija" ir beigusies. Jāpiebilst, ka, pēc neoficiālas informācijas, spēlētājs nākamajos piecos gados var saņemt aptuveni 35 miljonus ASV dolāru un aptuveni 19 miljoni no tiem būs garantētā summa.

Lai arī šajā starpsezonā Džeksonvila ir uzlabojusi savu uzbrukuma līnijas bloķētāju, noslēdzot līgumu ar veterānu Treju Tomasu un draftā, ar savām pirmajām divām izvēles iespējām, izvēloties gan Monro, gan Ībenu Britonu, paredzams, ka tieši Monro, sezonas laikā, varētu būt vienības galvenais uzbrukuma līnijas bloķētājs, izkonkurējot Tomasu, kurš, visdrīzāk, būs komandas pirmais numurs sezonas pirmajā spēlē.

Jāpiebilst, ka pašlaik no 2009. gada drafta pirmajā kārtā izvēlētajiem futbolistiem vien trīs ir bez līguma. Drafta sestais numurs, Sinsinati "Bengals" uzbrukuma līnijas bloķētājs Andrē Simts, kā arī drafta 10. un 11. numuri, attiecīgi - Sanfrancisko "49ers" malējais uzbrucējs Maikls Krabtrī un Bufalo "Bills" ārējās līnijas aizsargs Ārons Meibins.

Izmantotie resursi:
espn.go.com