Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Izgāzuši spēles sākumu, "49ers" pieveic "Rams"

Juris Miņins
Juris Miņins

Izgāzuši spēles sākumu, "49ers" pieveic "Rams"
Kolins Kaperniks
Foto: AFP/Scanpix

Sanfrancisko "49ers" aizvadītajā naktī, Nacionālās futbola līgas (NFL) regulārās sezonas sestās nedēļas ietvaros, spēlē pret Sentluisas "Rams" jau pirmajā ceturtdaļā zaudēja 14 punktus, taču prata atspēlēties un izcīnīt uzvaru – 31:17.

Spēles sākumā Sanfrancisko komanda izskatījās mazliet apjukusi, jo, kā viņi paši vēlāk atzina, viņi nebija gatavi Ostina Deivisa izspēlēm, vēl vairāk, daži no spēlētājiem nemaz nezināja kas ir pretinieku komandas kvoterbeks. Pats Deiviss gan izdarīja visu, lai vismaz Sanfrancisko puiši viņu vismaz kādu laiku atcerētos. Pirmās ceturtdaļas otrajā pusē viņš no sākuma atdeva rezultatīvu piespēli Bendžaminam Kaninghemam, bet vēlāk aizveda savu komandu līdz pretinieku viena jarda līnijai, kas ļāva bumbu gala zonā ienest Lensam Kendrikam.

Tālāk gan, par nožēlu Sentluisas komandai u tās atbalstītājiem, sākās cita saspēlnieka šovs. Otrajā un trešajā ceturtdaļā Kolins Kaperniks ar piespēlēm atrada trīs savus komandas biedrus, Brendonu Loidu, Ankvanu Boldinu un Maiklu Krebtrī, kuri nebija skubināmi uz rezultatīvu uzbrukumu noslēgšanu.

Pēdējā ceturtdaļā, pēc Grega Zuerleina precīza tiešā brīvsitiena, "Rams" prata samazināt atpalicību rezultātā līdz viena septiņu punktu uzbrukuma tiesai, taču vēlāk paši izniekoja šo lielisko izdevību izlīdzināt rezultātu, jo jau pieminētais Deiviss pieļāva savu vienīgo pārtverto bumbu šajā mačā, ko Dontī Džonsons atgrieza ieskaites zonā un uzstādīja gala rezultātu – 31:17.

Kolins Kaperniks realizēja 22 no 36 piespēlēm, guva 343 jardus un trīs rezultatīvas piespēles, kā arī 37 jardi viņa kontā tika ieskaitīti pēc viņa paša izlaušanās mēģinājumiem. Frenks Gors guva 38 jardus 16 mēģinājumos, bet uzbrucēju rindās spīdēja jau pieminētais ŗezultatīvo uzbrukumu trijnieks, kā arī Stīvijs Džonsons, kuri guva vismaz 50 jardus (M.Krebtrī gan apstājās pie 49 jardu atzīmes).

Zaudētāju saspēlnieks Ostins Deiviss realizēja precīzi pusi no 42 izdarītajām piespēlēm un guva 236 jardus, taču piezemējumu un pārtverto bumbu bilance viņam bija 1-1. Tre Meisons bija komandas labākais pussargs uzbrukumos pa zemi, jo prata gūt 40 jardus piecos mēģinājumos, bet Džareds Kuks bija vienīgais "Rams" uzbrucējs, kurš piespēļu izspēlēs prata savākt vairāk par 40 jardiem, viņa kontā 74 jardi.

Antonijs Betea bija produktīvākais "49ers" aizsargs, kurš ne tikai septiņas reizes apturēja pretiniekus, bet arī reizi apturēja Deivisu pirms viņš izdarīja piespēli. Savukārt vismaz pieci spēka paņēmieni bija vēl četru viņa komandas biedru kontā.
Zaudētājiem labākais aizsargs bija Tīdžejs Makdonalds, kurš pielietoja 10 spēka paņēmienus, bet Džeimss Laurinaitis astoņas reizes neļāva pretiniekiem tikt tālāk.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja