Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL zvaigzne izraisa kautiņu (video)

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL zvaigzne izraisa kautiņu (video)
Vinss Jangs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) zvaigzne, Tenesī "Titans" saspēles vadītājs Vinss Jangs vakar no rīta kādā Dalasas striptīzbārā izraisīja kautiņu, par ko viņam tika piemērots policijas sods, bet līgas vadība jau ir paziņojusi, ka šo incidentu neatstās bez uzmanības.

Dalasas naktsklubā notikušā incidenta būtība ir tajā, ka kāds no kluba pārstāvjiem, Keitons Kinčers, izteica aizskarošas piezīmes par ASV koledžu sporta asociācijas čempionātā (NCAA) spēlējošo Teksasas "Longhorns" komandu, tieši to, kuru savulaik ar lieliskiem panākumiem pārstāvēja Vinss Jangs. Protams, spēlētājam tas nepatika un viņš, lai arī pirms tam jau gandrīz pameta telpu, atgriezās un mēģināja fiziski iespaidot Kinčeru.
Kautiņa rezultātā kluba "Club Onyx" pārstāvim tika pārsista lūpa, taču mediķu palīdzība viņam nebija nepieciešama. Savukārt sportists tika nogādāts uz kāda drauga māju.

Nevar nepieminēt, ka pašlaik ap Teksasas "Longhorns" komandu ir sacelts pamatīgs troksnis, jo viņi, kopā ar vēl četrām komandām (tai skaitā Oklahomas "Sooners") no "Big 12" konferences ir nolēmuši pāriet uz "Pac-10" konferenci. Ja vēl ņem vērā to, ka no "Big 12" konferences uz "SEC" pāries Teksasas A&M "Aggies", bet Nebraskas "Cornhusker" pievienosies "Big Ten" konferencei, tad faktiski tas nozīmē, ka kādreiz viena no spēcīgākajām koledžu futbola divīzijām paliek bez galvenajām komandām un faktiski var teikt, ka ir izjukusi.

Pēc šī incidenta nekavējoties ar saviem paziņojumiem nāca klajā gan vietējā policija, gan Tenesī "Titans" komanda, gan arī NFL vadība. Policisti paziņoja, ka Jangam netiks piemērots arests, taču tiesas priekšā būs jāstājas (paredzams, ka viņam tiks piespriests naudassods līdz 500 ASV dolāriem), "Titans" runasvīri pavēstīja, ka viņi, tāpat kā NFL pārstāvji, veiks savu izmeklēšanu šai sakarā un tikai tad varēs komentēt notikušo.

Jāpiebilst, ka 2006. gada draftā ar kopējo trešo numuru izvēlētais Vinss Jangs, kurš tieši tai pašā sezona bija izpelnījies Heismana balvu, ko pasniedz labākajam NCAA spēlētājam, visas savas profesionāļa karjeras laikā ir iekļuvis vairākos nepatīkamos incidentos, kā arī cīnījies ar depresiju, kas viņam bija pēc tam kā "Titans" komandas līdzjutēji viņu sāka izsvilpt.

Atgādināsim, ka šajā starpsezonā Jangs jau ir otrā NFL pirmā lieluma zvaigzne, kas iekuļas nepatikšanās, pirms kāda laika par uzmākšanos kādai studentei tika aizturēts Pitsburgas "Steelers" saspēles vadītājs Bens Rotlisbergers un arī viņam tā nebija pirmā reize ar likuma pārkāpšanu.
Tāpat jāpiebilst, ka starpsezonā problēmas ar likumu ir daudziem NFL spēlētājiem un katru nedēļu medijos parādās ziņas par kārtējo aizturēto spēlētāju (piemēram, šodien par braukšanu dzērumā tika aizturēts Sanfrancisko "49ers" aizsargs Rejs Makdonalds). Nacionālās futbola līgas vadība, lai arī kā cenšas šos nelabos paradumus ierobežot, līdz šim viņiem tas nav izdevies.

V.Jangs izraisa kautiņu (Video: ESPN)

Izmantotie resursi:
espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-14 20:57, pirms 14 gadiem
ja brauc augumā,dod bietē,normāla štelle!

 +23 [+] [-]

, 2010-06-14 21:00, pirms 14 gadiem
Čalim biš aizvērās

  +3 [+] [-]

, 2010-06-14 21:22, pirms 14 gadiem
normāla rīcība. janga labākais dzīves posms pagājis spēlējot longhorns, domāju, ka viņam tas ir gandrīz tas pats kā ja ģimeni aizskartu.

     [+] [-]

, 2010-06-14 21:58, pirms 14 gadiem
ffwrd rakstīja: normāla rīcība. janga labākais dzīves posms pagājis spēlējot longhorns, domāju, ka viņam tas ir gandrīz tas pats kā ja ģimeni aizskartu.
Tā NAV normāla rīcība, sākt fiziski kādu iespaidot vai nu viņam ir ļoti vāji nervi, vai vienkārši, kā jau lielākā daļa neintelektuālu cilvēki uzskata, ka ķerties pie kulakiem ir pareizais solis kas būtu jāsper. Protams, ir vēlviens aspekts, ja nu pateica kaut ko tik skarbu, kad nu savādāk nevar, bet ko tad var tik skarbu pateikt par komandu bijušo, lai mestos ar kulakiem virsū?

  +3 [+] [-]

, 2010-06-14 22:06, pirms 14 gadiem
labi, nedaudz pārteicos. tas nav normāli, tas ir cilvēcīgi.
par to vai tas ir pareizs solis vai nepareizs jau ir pavisam cits jautājums.

     [+] [-]

, 2010-06-14 22:21, pirms 14 gadiem
rihards8 rakstīja: Čalim biš aizvērās
viņam kaut kas ar galvu nav kārtībā

     [+] [-]

, 2010-06-14 22:23, pirms 14 gadiem
"I stuck my d-ck in a game like a rapist, they call me Slim Roethlisberger" - Eminem

  +3 [+] [-]

, 2010-06-14 22:23, pirms 14 gadiem
ffwrd rakstīja: normāla rīcība. janga labākais dzīves posms pagājis spēlējot longhorns, domāju, ka viņam tas ir gandrīz tas pats kā ja ģimeni aizskartu.
manuprāt, šī nav normāla rīcība

     [+] [-]

, 2010-06-14 22:24, pirms 14 gadiem
Bet vispārībā ar daudziem NFL spēlētājiem nav kaut kas kārtībā, pārāk sliktu iespaidu rada par sevi ar šādām izdarībām

  -2 [+] [-]

, 2010-06-14 22:40, pirms 14 gadiem
Da vidējais IQ līmenis NFL varētu būt zemāks pat par beisbolu, tā kā nav brīnums, ka šitie in da block džeki ik pa laikam noraujās no ķēdes, lai kādus miljonus pelnītu

  +9 [+] [-]

, 2010-06-14 22:56, pirms 14 gadiem
iwcix rakstīja: Da vidējais IQ līmenis NFL varētu būt zemāks pat par beisbolu, tā kā nav brīnums, ka šitie in da block džeki ik pa laikam noraujās no ķēdes, lai kādus miljonus pelnītu
Nu ja PAT par beisbolu, tad jā... .
Kā man patīk šitādi salīdzinātāji, kuriem reāli nekāda priekšstata par sporta veidu un tā reālijām nav (ja būtu, tāda pērles netiktu rakstītas)... .

Nevajag aizmirst, ka visi NFL spēlētāji (tie, kas nāk no ASV, un tādu ir nospiedošais vairākums) ir pabeiguši vidusskolu un vismaz 3 gadus ir mācījušies koledžā (īstenībā šis koledžas posms nav obligāts, taču praktiski - neizbēgams). Pie tam, liela daļa izvēlas koledžās pavadīt 4 gadus, tb tikt pie augstākās izglītības diploma + šo to sasniegt koledžu futbolā (kur arī līmenis ir neslikts).
Kādas viņiem ir prasības, tas ir cits jautājums, bet zinot piemērus no ASV basketbola (Gregs Dženingss), galīgs muļķis jau nevari būt, vismaz ir jānokārto iestājpārbaudījumi un jābūt sekmīgam.

MLB gan koledža nav obligāta un no "videnes" uzreiz var iet pie profiem un minorlīgām, taču arī tur koledža ir ļoti labs variants un daudzi izglītību+sportu izvēlas minorlīgas sporta+naudas vietā.

     [+] [-]

, 2010-06-14 22:58, pirms 14 gadiem
hah, un vidējais nfl iq līmenis nav nemaz tik slikts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja