Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Ortons būs pirmais Denverā

Juris Miņins
Juris Miņins

Ortons būs pirmais Denverā
Kails Ortons
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Denveras "Broncos" treneru "štābs" paziņoja, ka gaidāmās sezonas sākumā vienības pirmais saspēles vadītājs būs Kails Ortons.

Kā zināms, šajā starpsezonā Denveras "Broncos" palika bez pirmā saspēles vadītāja, jo līdšinējais pirmais numurs Džejs Katlers pārcēlās uz Čikāgas "Bears" vienību, tāpēc spekulācijas ap to, kurš jaunajā sezonā būs pirmais denveriešu saspēlēs vadītājs bija visai ilgas un pamatīgas. Lai izbeigtu šīs nevajadzīgās runas "Broncos" treneris Džošs Makdaniels vēl pirms pirmssezonas treniņnometnes paziņoja, ka sezonas sākumā komandas pirmais saspēles vadītājs būs Kails Ortons, kurš, starp citu, iepriekš spēlēja tieši Čikāgas "Bears" rindās.

Pirms tam eksperti paredzēja, ka cīņa par pirmā numura vietu Ortonam būs ar Krisu Simsu, taču treneri lēma savādāk, jo līdšinējos treniņos Ortons ir parādījis, ka lieliski spēj vadīt komandu. Līdz ar to Simsam atliek vien gaidīt savu iespēju sezonas laikā.

"Mūsu prasības pret saspēles vadītāju ir visai augstas", sacīja Makdaniels, "un Kails šai situācijai pielāgojās labāk nekā kriss. Paziņojot tik agri pirmo numuru mēs rēķinamies ar to, ka šī situācija pastiprinās konkurenci abu spēlētāju starpā un liks strādāt divtik aktīvi."

Izmantotie resursi:
espn.go.com