Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Fitzpatriks – savainoto sarakstā, Okudā un Veretam sezona beidzas pēc viena mača

Juris Miņins
Juris Miņins

Fitzpatriks – savainoto sarakstā, Okudā un Veretam sezona beidzas pēc viena mača
Raiens Fitzpatriks (centrā), Foto:AFP/Scanpix

Nacionālajā futbola līgā (NFL) spēlējošā Vašingtonas futbola komanda ir paziņojusi, ka ievieto Raienu Fitzpatriku, vienības pirmo saspēles vadītāju, savainoto spēlētāju sarakstā, kas nozīmē, ka vašingtoniešiem trīs nedēļas būs jāiztiek bez galvenā uzbrukuma veidotāja.

Vašingtonas futbola komanda ir kļuvusi par pirmo NFL vienību, kura šosezon ir palikusi bez saspēles vadītāja, jo tās pirmais numurs Raiens Fitzpatriks, cirkšņa savainojuma dēļ, ir ievietots savainoto spēlētāju sarakstā. Savainojumu veterāns guva vakardienas mačā pret Losandželosas "Chargers" un atgriezties vienības pamatsastāvā viņš nevarēs vismaz trīs nedēļas.

Jāsaka, ka Vašingtonas komandai šī situācija, kad sezonas laikā ir jāmaina saspēles vadītāji, nav nekas jauns, jo pēdējos gados tas ir noticis visnotaļ regulāri. Pašlaik tiek ziņots, ka par vienības pirmo numuru kvoterbeka pozīcijā ir nozīmēts Teilors Hainikī, kuram jau ir pieredze kā sākumsastāva saspēles vadītājam, jo pagājušās sezonas izskaņā viņš stājās Aleksa Smita vietā.

Vašingtonas futbola komanda šajā starpsezonā mēģināja no Detroitas "Lions" iemainīt Metjū Stefordu, taču viņiem tas neizdevās un Stefords devās uz Losandželosas "Rams", tāpēc ASV galvaspilsētas komanda nolēma parakstīt līgumu ar Raienu Fitzpatriku, kurš sevi ir pierādījis kā stabils veterāns. Tāpat šobrīd komanda ir atzinusi, ka pašlaik nav saspēles vadītāja meklējumos, jo vispirms vēlas nokomplektēt kaujas spējīgu pārējo sastāvu.

Kā arī

# Denveras "Broncos" malējais uzbrucējs Džareds Džūdijs potītes sastiepuma dēļ izlaidīs vismaz četras nedēļas.
# Ņujorkas "Jets" uzbrukuma līnijas spēlētājs Mekhi Bektons arī nespēlēs vismaz mēnesi, jo ir guvis ceļgala savainojumu.
# Bēdīgāk pēc pirmās spēļu nedēļas iet Sanfrancisko "49ers", jo komandas pussargs Rahīms Mosterts ir ievietots savainoto spēlētāju sarakstā un nespēlēs vismaz divus mēnešus, jo ir traumējis ceļgalu, bet malējais aizsargs Džeisons Verets šosezon laukumā vairs nebūs redzams, jo ir guvis ceļgala saišu savainojumu.
# Sezona pēc pirmās spēles ir beigusies arī Detroitas "Lions" kornerbekam Džefam Okudā, kurš guva Ahileja cīpslas plīsumu.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
https://www.espn.com/