Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Novājinātā “Packers” pieveic “Browns”

Juris Miņins
Juris Miņins

Novājinātā “Packers” pieveic “Browns”
Roberts Grifins
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālās futbola līgas (NFL) pārbaudes spēļu nedēļas ietvaros tika aizvadītas vairākas cīņas, vienā no kurām Grīnbejas “Packers”, spēlējot bez virknes savu līderu, ar 17:11 pārspēja Klīvlendas “Browns”.

Lai gan pārbaudes spēļu pirmajās nedēļās parasti komandas līderiem īpaši daudz spēles laika nedod, ļaujot izvērsties kā rezervistiem, tā debitantiem, taču Grīnbejas komandas vadītāji izlēma, ka pirmajā pārbaudes spēlē Ārons Rodžerss, Džordijs Nelsons, Randals Kobs, Klejs Metjūzs un Džuliuss Pepers vispār netika laisti laukumā, taču, kā izrādījās vēlāk, šo vīru palīdzība nemaz nebija nepieciešama.

Tomēr, vislielākā uzmanība šajā spēlē tika pievērsta nevis Grīnbejas komandai, bet gan viņu oponentiem no Klīvlendas, jo “Browns” vienība pašlaik gatavojas pārtraukt savu astoņu negatīvo sezonu sēriju un viņiem saspēles vadītāja pozīcijā ir jauna cerība – 2012. gada Heismana balvas ieguvējs Roberts Grifins, kurš līdz šim ir parādījis, ka viņš var spēlēt visaugstākajā līmenī, ja vien spēj saglabāt veselību, kas arī bija lielākā problēma līdzšinējā karjerā.

Šajā spēlē viņam izdevās lieliska piespēle Terelam Praioram (49 jardi), taču pašā uzbrukuma noslēgumā, tieši pie ieskaites zonas līnijas viņa piespēle arī tika pārtverta. Neskatoties uz šo neveiksmi, kopumā Grifina pirmo maču “Browns” rindās var saukt par izdevušos.

Tāpat vieni no aizvadītās sezonas labākajiem futbolistiem, Arizonas “Cardinals” ar 10:31 piekāpās Oklendas “Raiders” vienībai. Tiesa, lielāko daļu mača laukumā bija rezervisti un komandas galvenais treneris Brūss Arianss zaudējumu komentēja lakoniski: “Es domāju, ka mūsu labie spēlētāji nospēlēja labi.”

NFL pirmssezona, 1. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsRaiders10:31
LionsSteelers30:17
DolphinsGiants27:10
VikingsBengals17:16
BrownsPackers11:17

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-08-13 10:22, pirms 8 gadiem
Vai kāds var man paskaidrot, kāpēc pie rakstiem par amerikāņu futbolu tiek likta piktogramma ar olimpiskajiem riņķiem?

     [+] [-]

, 2016-08-13 15:36, pirms 8 gadiem
To ka Brūnieši arī spēlēja bez liela pulka saviem līderiem, to nevajadzēja pieminēt?