Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Panthers" savās rindās atgriež vakcinācijas kursu izgājušo Kemu Ņūtonu

Emils Ozerinskis

"Panthers" savās rindās atgriež vakcinācijas kursu izgājušo Kemu Ņūtonu
Kems Ņūtons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Karolinas "Phanters" sastāvā atgriezies savulaik tās rindās MVP balvu izcīnījušais kvoterbeks Kems Ņūtons, kurš īsi pirms šīs sezonas sākuma tika atskaitīs no Jaunanglijas "Patriots" rindām.

Šai sezonai 2015. gada NFL vērtīgākā spēlētāja balvas ieguvējs Kems Ņūtons gatavojās ar Jaunanglijas "Patriots" komandu, taču īsi pirms sezonas sākuma Bils Beličeks nolēma iet uz pilnu banku kvoterbeka pozīcijā ar šovasar nodraftēto Maku Džounsu, atskaitot Ņūtonu no "Patriots" vienības. Vēl viens apstāklis Ņūtona atskaitīšanai bija ne tikai sniegums laukumā, bet arī fakts, ka saspēles vadītājs nebija veicis vakcināciju pret Covid-19, kas uz komandu orientētajā Bostonas vienībā nebija pieņemams.

Šodien NFL apskatnieks Adams Šefters vēsta, ka Kems Ņūtons vienojies par atgriešanos Karolīnas "Panthers" komandā, kurā 32 gadus vecais saspēles vadītājs aizvadījis savas profesionālās karjeras pirmos deviņus gadus, sasniedzot līgas zvaigznes statusu.

Par Ņūtona piesaistīšanu "Panthers" izšķīrās pēc komandas galvenā kvoterbeka Sema Darnolda iedzīvošanās pleca savainojumā. Darnolds nevarēs spēlēt vismaz sešas nedēļas, bet Šarlotā bāzētā komanda ir cīņā par vietu izslēgšanas spēļu turnīrā. Šobrīd "Panthers" ir pirmā komanda aiz Nacionālās futbola konferences play-off robežas.

Kā norāda Ziemeļamerikas sporta apskatnieki, Ņūtons esot izgājis vakcinēšanās kursu pret Covid-19, kas padarījis vieglāku Karolīnas komandai lēmuma pieņemšanu par spēlētāja atgriešanu komandā. Saspēles vadītājam tikšot garantēta alga 4,5 miljonu apmērā līdz sezonas beigām, bet ar dažādiem bonusiem tā varot pieaugt līdz pat 10 miljoniem.

     [+] [-]

, 2021-11-11 22:03, pirms 2 gadiem
Atceros, kā šis neuzvaramais jaunietis aizveda savu komandu undefeated līdz SB un tur zaudēja. Pēc tam vairs nekad nebija tas, kas agrāk. Es arī nē.