Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL jau desmitā kārta

NFL jau desmitā kārta
Foto: AP

Amerikas Savienoto valstu populārākā sporta veida - futbola - sezonā pienākusi jau desmitā spēļu kārta.

Līdz šim pēc deviņām spēļu kārtām vislabāk gājis "New England Patriots" vienībai, kura izcīnījusi deviņas uzvaras, ne reizi nezaudējot. Maiami "Dolphins" un Sentluisas "Rams" pagaidām spēlē bez uzvarām.


Līgas oficiālajā mājaslapā ir sākusies balsošana par Zvaigžņu spēles jeb "Pro-Bowl" sastāviem. Šosezon zvaigznes spēlēs Havaju salās, "Aloha Stadium in Honolulu". Balsošana notiks līdz 11. decembrim.


Labākā statistika pēc aizvadītajām spēlēm "wide-reciever" jeb tvērēju konkurencē ir Rendijam Džonsonam, Terelam Ouvensam un citiem. Savukārt "running-back" jeb tiem, kas skrien ar bumbu, labākie ir Adrians Pītersons, Villijs Pārkers, Džozefs Adajs un citi.


Vienā no vissvarīgākajām pozīcijām - saspēles vadītāja jeb "quarter-back" pozīcijā - vislabāk gājis līgas labākās komandas pārstāvim, 30 gadus vecajam Tomam Breidijam. Otrs labākais ir Brets Favre.

Izmantotie resursi:

nfl.com

  +1 [+] [-]

, 2007-11-11 21:21, pirms 17 gadiem
Lai nu kā, skatoties gandrīz visu NFL komandu spēles augstākajā līmenī un labākajā sastāvā, man piezogas domas, ka attālas paralēles var savilkt starp regbiju un amerikāņu futbolu! Tikai sirdij tuvāks tomēr ir regbijs, lai gan skatāmāks un summas lielākas apgrozās NFL un amerikāņu futbolā kā tādā.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-11 21:23, pirms 17 gadiem
Patiesībā Havaju salās šī Zvaigžņu spēle notiek jau kopš 1980.gada

  -4 [+] [-]

, 2007-11-11 21:55, pirms 17 gadiem
nevienam neinterese tas nfl, labak uzrakstiet kaut ko par hoki, bez noveloshanas.

  +2 [+] [-]

, 2007-11-11 22:20, pirms 17 gadiem
katamaran, ja tev neinteresē, tas nenozīmē, ka nevienam neinteresē!