Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Bengals" Ovensa vietā izvēlas Braientu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Bengals" Ovensa vietā izvēlas Braientu
Antonio Braients (pa kreisi)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Sinsinati "Bengals", pretēji iepriekš izteiktajām prognozēm, par komandas otro malējo uzbrucēju ir izvēlējusies Antonio Braientu, nevis Terelu Ovensu.

Lai arī iepriekš notika aktīva spekulēšana par to, ka Sinsinati "Bengals" rindas varētu papildināt viens no aizgājušo gadu labākajiem līgas malējiem uzbrucējiem Terels Ovenss, kurš arī bija apmeklējis komandu un par viņa spēlēšanu "vārdu aizlika" Čads Očosinko, komandas vadība lēma citādāk un vakanto otrā malējā uzbrucēja vietu ieņems Antonio Braients, kurš ar "Bengals" noslēdza četru gadu līgumu par kopējo summu 28 miljoni ASV dolāru.

Atgādināsim, ka Sinsinati "Bengals" vienībai pēdējās sezonās ir bijušas visai lielas problēmas ar otrajiem malējiem uzbrucējiem, jo vispirms no komandas aizgāja T.Dž. Hošmendzadehs, bet aizvadītajā sezonā autonegadījumā bojā gāja cits uzbrucējs – Kriss Henrijs.

Tāpat malējo uzbrucēju rotāciju papildināja Baltimoras "Ravens", kuri, tomēr, noslēdz līgumu ar Deriku Meisonu (divi gadi, astoņi miljoni). Atgādināsim, ka iepriekš tika izteiktas šaubas par to vai Meisons paliks Baltimorā, jo "Ravens" no Arizonas "Cardinals" bija iemainījuši potenciālo pirmo malējo uzbrucēju Ankvanu Boldinu. Tāpat līgumu ar pagājušajā sezonā pārstāvēto komandu (Jaunanglijas "Patriots") pagarināja pussargs Kevins Folks. Savukārt uz Vašingtonas "Redskins" pārcēlās aizsardzības līnijas iekšējais bloķētājs Maake Keimeatu, kurš, lai arī izlaida visu iepriekšējo sezonu, bija pietiekoši labs, lai noslēgtu divus gadus ilgu un septiņus miljonus vērtu līgumu.

Visbeidzot Filadelfijas "Eagles" tika pie malējā uzbrucēja Marlina Džeksona izskatā. Līgums ir noslēgts uz divām sezonām, kuru laikā Džeksons var saņemt sešus miljonus ASV dolāru. Jāsaka, ka šāds darījums var būt ļoti izdevīgs Filadelfijas komandai, taču pie nosacījuma, ja malējais aizsargs spēs izvairīties no savainojumiem.
Taču tas vēl nav viss, kas pēdējā laikā noticis ar "Eagles", jo vakarnakt (pēc Latvijas laika), tika izplatīts paziņojums, ka uz Sanfrancisko "49ers" ir aizmainīts saspēles vadītājs Donovans Maknebs un šo paziņojumu "noķēra" vairākas ziņu aģentūras un sporta portāli, tai skaitā jomas līderi. Kā vēlāk izrādījās tās ir tikai viltus baumas un Maknebs, vismaz pagaidām, paliek "Eagles" īpašumā.

Izmantotie resursi:
espn.go.com
sportingnews.com

Kurš no saspēles vadītājiem būtu jāaizmaina Filadelfijas "Eagles" komandai?

  • 6

  • 2

  • 8


     [+] [-]

, 2010-03-11 13:34, pirms 14 gadiem
Eh, tā cerēju redzēt abus balamutes vienā komandā, bet Braients ir ļoti labs WR, nav ko piesieties.

Ja Eagles palaiž Maknebu, tad Kolbs kļūst par 1. nr? Kolbs spēlēja visnotaļ labi, kad bija šance, taču, manuprāt, ir ļoti riskanti rīkoties šādi. Es atstātu Maknebu un palaistu Kolbu, kurš var spēlēt kā 1. nr. kādā vājākā komandā.

     [+] [-]

, 2010-03-11 13:43, pirms 14 gadiem
par Indijas kriketa aizraujošajām maiņām arī gribas kaut ko dzirdēt!

     [+] [-]

, 2010-03-11 13:58, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Ja Eagles palaiž Maknebu, tad Kolbs kļūst par 1. nr? Kolbs spēlēja visnotaļ labi, kad bija šance, taču, manuprāt, ir ļoti riskanti rīkoties šādi. Es atstātu Maknebu un palaistu Kolbu, kurš var spēlēt kā 1. nr. kādā vājākā komandā.
Viks?

     [+] [-]

, 2010-03-11 14:00, pirms 14 gadiem
shitaa rakstīja: par Indijas kriketa aizraujošajām maiņām arī gribas kaut ko dzirdēt!
Kad Indijas krikets pasaules sportā (ietekmes, ienākumu ziņā) būs NFL līmenī, būs arī par to, apsolu.

     [+] [-]

, 2010-03-11 16:10, pirms 14 gadiem
o jā, šausmīgi žēl, ka bengals ovensa vietā izvēlējās braientu. tas noteikti būtu viens no sezonas lielākajiem notikumiem, kuram daudzi sekotu līdzi. cilvēki pat jau tagad sāka apspriest kādas sacensības būtu 85 un TO starpā TD celebration, heh.
un par eagles - lai arī maknebs ir ļoooti ok qb, taču manuprāt komandai jāsāk skatīties jaunā virzienā un jādod iespēja kolbam/vikam izcīnīties savā starpā. donavans tikmēr mierīgi atrastu citu komandu, kur papriecēt skatītājus.

     [+] [-]

, 2010-03-11 17:26, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Viks?
Šaubos, ka Viks ir gatavs kļūt par starta QB, bet ko gan es zinu...

     [+] [-]

, 2010-03-11 17:40, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Šaubos, ka Viks ir gatavs kļūt par starta QB, bet ko gan es zinu...
Katrā gadījumā tas ir viņa mērķis. Vismaz tā viņš ir izteicies + viņš ir izteicies, ka grib kļūt par labāku "klasisko" QB, ne tikai skrienošo. Filadelfijā, itkā, ir pietiekoši laba vide, lai tas notiktu (ja Viks ir 1. numurs).

     [+] [-]

, 2010-03-11 19:06, pirms 14 gadiem
Nu Ja Doniju aizmainīs, un neko vietā neņems, paļube Viks > Kolbu.

     [+] [-]

, 2010-03-11 19:38, pirms 14 gadiem
Un ja par QB maiņām un paturpinot divas dienas veco tēmu - Kvins arī grib maiņu, tb aizlasīties no Klīvlendas.