Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Colts" aizbēg no "Texans"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Colts" aizbēg no "Texans"
Endrjū Laks
Foto: AFP/Scanpix

Indianapolisas "Colts" Nacionālās futbola līgas (NFL) regulārās sezonas sestajā spēļu kārtā jau pirmajā ceturtdaļā ieguva ievērojamu pārsvaru un beigās apspēlēja Hjūstonas "Texans" ar 33:28.

Indianapolisas komanda, kura pati pa sevi tika atzīmēta kā viena no komandām, kas varētu cīnīties par visaugstākajiem mērķiem šajā sezonā, spēlei bija sagatavojusies daudz nopietnāk, par ko liecina, ka jau pirmajā ceturtdaļā viņi guva trīs piezemējumus, kad bumbu ieskaites zonā nogādāja Trents Ričardsons, Ahmads Bredšovs un Koubijs Flīners, bet pirmajā mazajā pārtraukumā devās pie rezultāta 24:0, jo pašā spēles sākumā no 27 jardu atzīmes nekļūdīgs bija Adams Vinatjeri.

Mača turpinājums, iespējams, sapratuši, ka vadība ir pietiekoši liela, "Colts" futbolisti atļāva teksasiešiem gūt četrus piezemējumus, paši rezultatīvi noslēdzot vien divus draivus un gūstot deviņus punktus, jo vienā divu punktu izspēlē viņiem veiksme neuzsmaidīja. Piezemējumus "Texans" rindās guva vienības līderi – Arians Fosters, kuram kopā spēlē tika sakrāts 141 jards, guva divus piezemējumus, abas reizes pēc skrējiena, Andrē Džonsons, pēc piespēles, arī ienesa bumbu ieskaites zonā, bet Dž.Dž. Vats pārtvēra Endrjū Laka piespēli un guva tačdaunu.

Jāpiebilst, ka Hjūstonas komandai bija labas iespēja izvirzīties vadībā, taču mača pēdējās piecās minūtēs bumbu zaudēja kā jau pieminētais Džonsons, tā arī komandas saspēles vadītājs Raiens Fitzpatriks.

Endrjū Laks guva 370 jardus (25/44) un trīs piezemējumus. Jāpiebilst, ka šī Lakam jau ir ceturtā 300+ jardu spēle pēc kārtas. Tīdžeijs Hiltons savukārt uzstādīja savas karjeras labāko rezultātu gūto jardu ziņā pēc piespēlēm – 223 jardi un viens piezemējums bija viņa kontā pēc šī mača.
Hjūstonas "Texans" saspēlnieks, bez zaudētās bumbas izšķirošajās minūtēs, vēl izcēlās ar 15 realizētām piespēlēm 23 mēģinājumos, 212 gūtiem jardiem un vienu rezultatīvu piespēli. Andrē Džonsons notvēra septiņas no 12 viņam adresētajām piespēlēm un guva 99 jardus, bet Arians Fosters 20 skrējienos tika pie 109 jardiem.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-10-10 17:02, pirms 10 gadiem
J.J.Watt nevis pārtvēra piespēli, bet gan fumble...
Un ...colts atlāva gūt HOU punktus... ir diezgan necienigi pret Texans faniem. Pec speles to nepateiksi.
Piedod, Jani, ir tev bijusi labaki raxti par nfl.