Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL zvaigzne atkal apsūdzēts par uzmākšanos sievietei

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL zvaigzne atkal apsūdzēts par uzmākšanos sievietei
Bens Rotlisbergers
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) zvaigzne Bens Rotlisbergers, kurš pārstāv Pitsburgas "Steelers" vienību, jau otro reizi mazāk kā viena gada laikā ir apsūdzēts par uzmākšanos kādai sievietei, šoreiz ar šādām apsūdzībām ir nākusi klajā kāda 20 gadus veca studente.

Kāda 20 gadīga studente ir vērsusies Milidžvilas policijas iecirknī ar iesniegumu, kurā teikts, ka Bens Rotlisbergers viņai esot uzmācies vienā no pilsētas naktsklubiem. Kā norāda cilvēki, kuri ir pieteikušies par lieciniekiem, tad divkārtējais NFL čempions, kopā ar vēl trīs draugiem, tiešām bija redzēti "Capital City" naktsklubā, kurā vakaru arī pavadīja vairāku sieviešu kompānijā.
"Capital City" naktsklubā, kurš atrodas netālu no Rotlisbergera vasarnīcas, piektdienas vakarā bija kādas grupas koncerts un, neskatoties uz samērā augsto ieejas maksu, klubā bija arī ļoti daudz cilvēku, tāpēc sportists uzturējās VIP zonā.

Zīmīgi, ka pašlaik spēlētājs ir nolīdzis to pašu advokātu, kas savā laikā tiesas prāvā aizstāvēja pašreizējā Baltimoras "Ravens" iekšējās līnijas aizsarga Reja Lūisa intereses, kad 2000. gadā sportistam tika izvirzīta ļoti nopietna apsūdzība par cilvēka noslepkavošanu. Rezultātā spēlētājs izvairījās no smagākām sekām un tikai tiesāts tikai par šķēršļu likšanu lietas izmeklētājiem.

Jāpiebilst, ka vēl nesen Bens Rotlisbergers bija apsūdzēts par uzmākšanos kādai Nevadas viesnīcas darbiniecei, kura uzsvēra, ka sportists, savā viesnīcas numuriņā, viņai ir uzmācies un vairāk kā 0.4 miljonus ASV dolāru lielu kompensāciju no Rotlisbergera, kurš viesnīcā bija apmeties uz kāda slavenību golfa turnīra laiku, un vēl 50 tūkstošus no viesnīcas vadības. Taču vēlāk šādus apvainojumus noliedza gan pats futbolists, gan cietušās sievietes draudzene, kura paziņoja, ka visa lieta ir safabricēta.

Atgādināsim, ka iepriekš Bena Rotlisbergera draudzene bija latviešu izcelsmes ASV golfere Natālija Gulbis.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

  +1 [+] [-]

, 2010-03-08 16:58, pirms 14 gadiem
Iespēja nopelnīt? (;

  +1 [+] [-]

, 2010-03-08 17:14, pirms 14 gadiem
Dzo Lee rakstīja: Iespēja nopelnīt? (;
Tā ir Ziemeļamerikas sportistu lielākā problēma, kad pie viņiem mēģina "pielīmēties" dažādas jaunkundzes ar domu nokāst naudu.
Ne velti visu PRO līgu debitantiem, ir sagatavošanās kursi, kur šim aspektam ir veltīts ļoti nopietns "pārdomu gabals".
Un ne velti šāda ranga sportisti parasti staigā ar miesassargiem (Rotlisbergeram arī bija šoreiz, taču tas neglāba).

  +1 [+] [-]

, 2010-03-08 17:26, pirms 14 gadiem
Nabaga Bens, neliek čali mierā, bet gan jau atkal safabricēts...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-08 21:07, pirms 14 gadiem
Nu ganjau ka tā sieviete pati uzmācās, cerībā nokāst lielo piķi, zināmas tādas veģmas ir, tepat LV arī var pa kādai atrast.

     [+] [-]

, 2010-03-08 21:53, pirms 14 gadiem
Tracina taas naudas kaaseejas

     [+] [-]

, 2010-03-09 13:33, pirms 14 gadiem
padejot, varbuut meegjinaat noskuupstiit utt var nosaukt par uzmaakshanos? tad jau pusi riigas klubu apmekleetaaaju vareetu iesuudzeet tiesaa par uzmaakshanos, kaa viirieshus taa sievietes!! pilniigs bullshits shitas, meitene vienkaarshi veelas nahaljavu dabuut pikji!!!