Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Fudžita un Pašoss pievienojas "Browns"

Juris Miņins
Juris Miņins

Fudžita un Pašoss pievienojas "Browns"
Skots Fudžita
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā Nacionālās futbola līgas (NFL) brīvo aģentu tirgus dienā kā līderi atzīmējās Klīvlendas "Browns", kuri nolīga divus vadošos spēlētājus – uzbrukuma bloķētāju Toniju Pašosu un vidējās līnijas aizsargu Skotu Fudžitu.

Ar spēlētājiem, kuri abi bija neierobežotie brīvie aģenti, noslēgti vairāku gadu līgumi. Tā Skots Fudžita, kurš aizvadītajā sezonā, Ņūorleānas "Saints" sastāvā ieguva "Super Bowl" uzvarētāju gredzenu, piekrita nākamajos trijos gados saņemt 14 miljonus ASV dolāru (astoņi no tiem ir garantēti), bet Tonijs Pašoss, kurš pārstāvēja Sanfrancisko "49ers", nākamajās trijās sezonās saņems 10.3 miljonus.
Komandas vadība jau paspēja nākt klajā ar paziņojumu, ka ir priecīgi, ka vienošanos ar abiem spēlētājiem viņi panāca tik ātri un tāpat viņi cer, ka gan Fudžita, gan Pašoss kļūs par komandas balstiem savās pozīcijās.

Tāpat jau pieminētā Sanfrancisko "49ers" ir pastiprinājusies, jo nolīgusi saspēles vadītāju Deividu Karu. Interesanti, ka vēl pavisam nesen viens no komandas līderiem, vidējās līnijas aizsargs Patriks Viliss twitter.com vietnē izteicās, ka Kars noteikti neiederētos komandā un vienības vadība rīkojas visai neapdomīgi piedāvājot viņam līgumu. Vēlāk gan viņš savas domas mazliet mainīja un piekāpās.

Nevar nepieminēt arī divus citus spēlētājus-brīvos aģentus, Raienu Takeru un Džeisonu Fergusonu, taču viņus nevar apsveikt ar jaunas darba vietas atrašanu, drīzāk otrādi – viņiem ir jāizsaka nožēla par to, ka spēlētāji ir saņēmuši diskvalifikācijas par neatļautu vielu (steroīdu) lietošanu. Vienīgi Takeram šī diskvalifikācija vairs maz ko ietekmēs, jo dienu iepriekš viņš paziņoja par aiziešanu no profesionālā sporta.

Visbeidzot, nevar nepieminēt to, ka vakardien, Oskara balvas pasniegšanas ceremonijā pie vienas statuetes ("Labākā pirmā plāna aktrise" – Sandra Buloka) no divām nominācijām tika arī filma "The Blind Side", kuras scenārijam par pamatu ir ņemts reāls Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētāja, Maikla Ohera (OT, Baltimoras "Ravens"), dzīvesstāsts.

Izmantotie resursi:
espn.go.com
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2010-03-08 09:44, pirms 14 gadiem
Es piekrītu Vilisam, 49ers jau ir Hils un Smits, kāpēc vajadzīgs Kars?

     [+] [-]

, 2010-03-08 09:48, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Es piekrītu Vilisam, 49ers jau ir Hils un Smits, kāpēc vajadzīgs Kars?
Ja kko smagi nejaucu, tad "49ers" vismaz vienu no viņiem domāja atlaist.

     [+] [-]

, 2010-03-08 15:23, pirms 14 gadiem
The Blind Side ir ļoti laba filma, pat izcila!!! Iesaku visiem

     [+] [-]

, 2010-03-08 17:16, pirms 14 gadiem
Ocho cincho rakstīja: The Blind Side ir ļoti laba filma, pat izcila!!! Iesaku visiem
Par izcilu es to noteikti nesauktu, bet kā meinstrīma filma tā ir visnotaļ laba.

     [+] [-]

, 2010-03-08 17:17, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Par izcilu es to noteikti nesauktu, bet kā meinstrīma filma tā ir visnotaļ laba.
Teiksim tā, es filmas skatos ļoti maz (salīdzinoši ar citiem), taču šī bija tāda, kura "paņem".

     [+] [-]

, 2010-03-08 18:31, pirms 14 gadiem
Bulloka baigi smuki izskatījās tajā filmā - MILF, bet visādi citādi arī bija visnotaļ skatāma un interesanta, ne tik izcila kā Crash, bet laba!