Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Dezs Braients atgriežas un noslēdz līgumu ar "Saints"

Juris Miņins
Juris Miņins

Dezs Braients atgriežas un noslēdz līgumu ar "Saints"
Dezs Braients
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Ņūorleānas "Saints" ir paziņojusi, ka ir vienojusies ar malējo uzbrucēju Dezu Braientu par vienas sezonas līgumu.

Malējais uzbrucējs Dezs Braients šajā sezonā vēl nav devies laukumā nevienā spēlē, jo starpsezonā viņš tika atlaists no Dalasas "Cowboys" rindām, bet jaunu darba līgumu noslēgt viņš nesteidzās. Vēl sezonas sākumā par viņa iespējamajām mājām minēja vairākas komandas, taču pēc vairākām klātienes sarunām, līgumu viņam nepiedāvāja neviena no līgas vienībām.

Brīdī, kad sezona jau ir pāri pusei, Braients, tomēr, ir ticis pie darba līguma, jo viņa pakalpojumos ir ieinteresēta Ņūorleānas "Saints" vienība. Jāpieblist, ka šis līgums ir piedāvāts pēc tam kā Braients bija ieradies Luiziānas štatā, lai atrādītos "Saints" pārstāvjiem. Vienošanās ir parakstīta līdz sezonas beigām, taču par tās finansiālo pusi pagaidām nav ziņu.

Jāsaka, ka Ņūorleānas komandai šis darījums bija nepieciešams, jo pašlaik komandai ir pamatīgas problēmas ar malējiem uzbrucējiem, jo Teds Gins ir ievietots savainoto spēlētāju sarakstā ceļgala savainojuma dēļ, bet Kamerons Meredits nerāda to sniegumu, kas no viņa tiek gaidīts, tāpēc Maikls Tomass nu ir vienīgais malējais uzbrucējs, kurš šajā sezonā ir notvēris vairāk kā 12 piespēles.

Savukārt Dezs Braients, kurš trīs reizes ir bijis "Pro Bowl" mača dalībnieks, šovasar tika atlaists no Dalasas komandas, jo tās vadība uzskatīja, ka malējais uzbrucējs nerāda pietiekoši labu spēli. To arī apliecināja viņa statistikas kritums. Pats futbolists gan visu vainu novēla uz vājo komandas uzbrukuma koordinatoru darbu.

Ņūorleānas "Saints", atgādināsim, pagājušajā nedēļā ar 45:35 pārspēja līdz šim nezaudējušo Losandželosas "Rams" vienību un pēc astoņām aizvadītām spēlēm ir izcīnījusi septiņas uzvaras, kas viņiem dod pirmo vietu NFC Dienvidu divīzijā.

Atgādināsim, ka laika periodā no 2012. līdz 2014. gadam Braients ik sezonu guva vairāk kā 1200 jardus un 12 piezemējumus. Tiesa, 2015. gadā viņš guva kājas savainojumu, kas prasīja operāciju un kopš tā brīža viņa sniegums vairs nekad nav bijis iepriekšējā līmenī.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2018-11-07 19:56, pirms 6 gadiem
Braienta sniegums saka pazust kops Preskots palika par galveno QB, ar Romo vinam tomer gaja labak

     [+] [-]

, 2018-11-07 20:35, pirms 6 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Braienta sniegums saka pazust kops Preskots palika par galveno QB, ar Romo vinam tomer gaja labak
Jāatceras, ka kopā ar Daku Dalasā parādījās arī Ezekils un savā pirmajā sezonā viņš bija NFL labākais rašeris un Dezam notvertās piespēles faktiski samazinājās uz pusi, ja salīdzina ar labākajām sezonām.

Un, protams, par aptuveni trešdaļu samazinājās tārgeti uz Braienta pusi.

Īsāk sakot, Dalasa sāka spēlēt citādāk un Braienta loma uzbrukumā mazinājās, bet no tā kas bija viņš nespēja iegūt maksimumu.