Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Steelers" noslēdz rekordlīgumu ar Vūdliju

Juris Miņins
Juris Miņins

"Steelers" noslēdz rekordlīgumu ar Vūdliju
Lamars Vūdlijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Pitsburgas "Steelers" ir noslēgusi sešu gadu 61.5 miljonus vērtu līgumu ar otrās līnijas aizsargu Lamaru Vūdliju, kurš tādējādi kļuva par komandas otru apmaksātāko spēlētāju.

Pitsburgas "Steelers" ar "lainbekeru" Lamaru Vūdliju noslēdza sešu gadu līgumu par 61.5 miljoniem ASV dolāru, tādējādi padarot viņu par komandas otru apmaksātāko spēlētāju (piekāpjoties vien Benam Rotlisbergeram), pašu apmaksātāko aizsardzības spēlētāju, kā arī apmaksātāko šīs pozīcijas spēlētāju visā NFL. Zīmīgi, ka pirms tam pitsburgieši Vūdlijam bija uzlikuši "franšīzes zīmogu", lai ar futbolistu nevarētu runāt citas komandas.

Pats Vūdlijs, kurš savas karjeras laikā ir aizvadījis 60 mačus, kuros izpildījis 39 "sekus", arī nevēlējās runāt ar pārējām komandām, jo viņa pirmā prioritāte bija palikt "Steelers" rindās.

No pārējiem darījumiem ir jāizceļ uzbrukuma līnijas centra veterāna Olina Krūca pievienošanos Ņūorleānas "Saints", trīs balsta uzbrucēju noslēgtie līgumi – Mersedess Luiss vienojās ar "Jaguars", Bo Skaifs pievienojās "Bengals", bet Kevins Boss mēģinās aizpildīt Zaka Millera vietu "Raiders" vienībā. Kā arī divu malējo uzbrucēju, Malkolma Floida un Legedū Nenē, līgumu parakstīšana ar, attiecīgi, Sandijego "Chargers" un Karolīnas "Panthers".

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2011-08-06 16:34, pirms 13 gadiem
Ko tad Giants tādi kluši šosezon?

     [+] [-]

, 2011-08-06 16:36, pirms 13 gadiem
Tikko arī pamanīju, kāpēc tāds klusums, mazs salary cap

     [+] [-]

, 2011-08-06 17:52, pirms 13 gadiem
krisis rakstīja: Ko tad Giants tādi kluši šosezon?
Nu cik jau nu klusums. Tikko parakstīts līgums ar drafta 1. izvēli Prinsu Akamuru, pagarinātas vienošanās ar Bredšovu, Kivanuku. Bens Patriks nolīgts.
Turklāt, viņiem vēl jātiek skaidrībā ar Osi Umenijoru.

Darba viņiem pietiek, jebkurā gadījumā.

     [+] [-]

, 2011-08-07 00:14, pirms 13 gadiem
Giants varēja iegādāties kādu labāku WR. Atkal būs dropi un atkal visā vainos Meningu.