Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Breidijs izskolo Rodžersu, "Saints" aptur "Rams"

Juris Miņins
Juris Miņins

Breidijs izskolo Rodžersu, "Saints" aptur "Rams"
Foto: USA Today/Scanpix

Vakardien Nacionālās futbola līgas (NFL) laukumos vairs nepalika nevienas komandas, kura nebūtu piedzīvojusi zaudējumu, jo Ņūorleānas "Saints" ar 45:35 pārspēja Losandželosas "Rams".

Pirms Losandželosas un Ņūorleānas komandu cīņas daudz tika runāts, ka tieši "Saints" ir tā komanda, kas varētu apturēt labu tempu uzņēmušos "Rams", jo, pēc tam kā sezona tika sākta ar vienu zaudējumu Tampabejai, Ņūorleāna pārējās cīņās ir svinējusi tikai uzvaras. Tāpat tika runāts par to, ka "Rams" aizsardzībai būs pamatīgi jānopūlas, lai apturētu "Saints" plašo uzbrukumu.

Jāsaka, ka visas šīs runas arī piepildījas, jo Drū Brīzs un Džareds Gofs jau no pirmajiem uzbrukumiem sāka savu dueli, kurā aizsardzība, jāsaka, bija tikai fons, jo "Saints" veiksmīgi neitralizēja savu pretinieku aizsardzības līniju, kas atklāja visnotaļ lielas problēmas un caurumus aizsardzības perimetrā, ko, protams, Brīzs arī izmantoja.

Spēles otrajā ceturtdaļā "Saints" bija guvuši trīs piezemējumus pēc kārtas, panākot 35:14. Šajā brīdī arī likās, ka ar to spēle varētu beigties, taču "Rams" prata atspēlēties un jau ceturtajā ceturtdaļā uz tablo atkal bija neizšķirts. Tiesa, izšķirošais izrāviens bija Ņūorleānas komandas izpildījumā – Vils Lutzs realizēja brīvsitienu, bet pēc tam arī Maikls Tomass un Drū Brīzs noorganizēja 72 jardu piezemējumu.

Tomēr, par kārtas gaidītāko spēli var saukt Grīnbejas "Packers" un Jaunanglijas "Patriots" cīņu, jo tieši šajā spēlē tikās divi šī brīža labākie saspēles vadītāji – Ārons Rodžerss un Toms Breidijs. Pirms šīs spēles abi, vaicāti par to, kurš tad esot labāks, pieklājīgi norādīja uz sava oponenta sasniegumiem, taču laukumā Breidijs vēlreiz pierādīja, ka tieši viņš ir labākais.

Jaunanglijas komandas saspēlnieks maču noslēdza ar 294 gūtiem jardiem, 22 precīzām piespēlēm 35 mēģinājumos un vienu rezultatīvu piespēli, kamēr Rodžersa kontā 24 (no 43) precīzas piespēles 259 jardi un divi rezultatīvas asistēšanas gadījumi.

Runājot par pašu spēli, tās atrisinājums, lai arī "Patriots" ne uz sekundi šajā cīņā neatradās iedzinēju pozīcijā, tika sagaidīts vien pēdējā ceturtdaļā, kurā iepriekšējo divu sezonu finālisti guva divus piezemējumus, kad bumbu ieskaites zonā nogādāja Džeimss Vaits un Džošs Gordons, taču, ja pirmajam tas bija viena jarda skrējiens, tad Gordons to izdarīja pēc Breidija piespēles, kas kopumā deva 55 jardus.

Jāpiebilst gan, ka jau otro spēli pēc kārtas "Packers" cerības uz uzvaru dzēš pēdējā ceturtdaļā zaudēta bumba, šoreiz to no Ārona Džonsa rokām izsita Lorenss Gajs.

NFL regulārā sezona, 9. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
Raiders49ers3:34
CiefsBrowns37:21
BearsBills41:9
JetsDolphins6:13
LionsVikings9:24
FalconsRedskins38:14
BuccaneersPanthers28:42
SteelersRavens23:16
TexansBroncos19:17
ChargersSeahawks25:17
RamsSaints35:45
PackersPatriots17:31
TitansCowboys

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

  +1 [+] [-]

, 2018-11-05 13:56, pirms 6 gadiem
o, ne tikai GSW visus skolo

  +1 [+] [-]

, 2018-11-05 14:33, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: o, ne tikai GSW visus skolo
Jaa, skatos SC zhurnalugas ar visiem kopaa trollojot ir paneemusi pashu labaako no SC leksikas Uzvaru takas, skoloshanas, nesavtiguma paraugstundas jau regulaari paradas rakstos, es tik gaidu kad ilgi minetaa geere un cietaa draate paradisies virsrakstos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-05 20:31, pirms 6 gadiem
Virsraksts protams pārspīlēts! Varētu runāt kas būtu ja tam un tam būtu tādi spēlētāji pieejami, treneri tie un tie. Kā būtu ja AR būtu pie patriotiem un Breidijs pie GB utt. Kurš tad kuru skolotu utt. Muļķīgi man tas šķiet. Abi ir izcili svadītāji un abos ir tas spešal spēles roksraksts! Bet izskološanu es tur neredzēju! Drīzāk kārtējā neveiksmīgā spēle no GB tieši galotnēs pluss mani nepārliecina jaunais GB uzbrukuma treneris. Bet patrioti nothing spešal, turpina uzvarēt spēles, kuras jāauzvar. Gb gan šogad jāiesvīst, lai kaut ko uzvarētu!!!