Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL jaunajam spīdeklim nākas samesties īrei dārgajā Sanfrancisko

Emils Ozerinskis

NFL jaunajam spīdeklim nākas samesties īrei dārgajā Sanfrancisko
Broks Purdijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Sanfrancisko "49ers" pamatsastāva saspēles vadītājam Brokam Purdijam nākas dzīvot kopā ar komandas biedru, lai varētu atļauties nomaksāt īri par dzīvokli Sanfrancisko.

Amerikāņu sporta izklaides portāls "DailySnark" raksta, ka 23 gadus vecajam Brokam Purdijam nākas samesties ar uzbrukuma līnijas komandas biedru, lai varētu savilkt galus un īrēt dzīvokli Kalifornijas tehnoloģiju uzņēmumu pieprasītajā Sanfrancisko.

Purdijs ir viens no pēdējo sezonu NFL pārsteigumu stāstiem. Viņu 2022. gada draftā Sanfrancisko "49ers" izvēlējās ar pēdējo jeb 262. izvēli, kas tradicionāli saņem iesauku Misters Nesvarīgais. Tomēr Purdija gadījumā izrādījies, ka viņš Kalifornijas komandai ir pat ļoti svarīgs. Gadu iepriekš "49ers" izgāzās ar kvoterbeka draftēšanu, atdodot vairāku gadu pirmās kārtas izvēles, lai paceltos līdz trešajai pozīcijai un nodraftētu Treju Lencu. Šis saspēles vadītājs nespēja sevi parādīt uz NFL skatuves, pirms šīs sezonas tiekot aizmainīts uz Dalasas "Cowboys".

Tikmēr Misters Nesvarīgais sekmīgi un akurāti pilda savus uzdevumus "49ers" uzbrukuma veidošanā, kas nokomplektēts ar lielām zvaigznēm bumbas ķērāju pozīcijās, pussargu postenī un abās līnijās. Pēdējā gada laikā ar Purdiju saspēles vadītāja pozīcijā "49ers" uzvarējusi 12 no 13 regulārās sezonas spēlēm, kā arī pērn aizcīnījās līdz konferences finālam, kur pacīnītes par iekļūšanu Super Bowl liedza saspēles vadītāja elkoņa savainojums.

Lai gan gada laikā Purdijs kļuvis par labi atpazīstamu NFL spēlētāju, kura izredzes šosezon iegūt līgas MVP balvu tiek vērtētas kā sestās augstākās, viņa atalgojums NFL standaritem ir pavisam niecīgs. Kā pēdējā drafta izvēle, Purdijs saņem mazāko iespējamo algu. Viņa četru gadu līgums paredz 3,7 miljonu atalgojumu jeb 870 tūkstošus sezonā pirms nodokļu nomaksas. Kalifornijā, protams, nodokļi nav no mazajiem, bet dzīvojamā fonda cenas ir augstu debesīs.

Sanfrancisko "49ers" šīs sezonas četrās spēlēs izcīnījuši četras uzvaras, būdama vienīgā nepārspētā komanda kopā ar Filadelfijas "Eagles". Šīs svētdienas nakts spēlē "49ers" dosies cīņā ar Dalasas "Cowboys".

Interesants fakts par "49ers" komandu, ka tā ir vistālāk savas mājas spēles aizvadošā komanda no savas titulpilsētas. "Levi" stadions atrodas Sanhosē aptuveni 42 jūdzes jeb 69 kilometrus no pašas Sanfrancisko.

Izmantotie resursi:
https://dailysnark.com/2023/10/05/s...

     [+] [-]

, 2023-10-06 14:37, pirms 9 mēnešiem
labi, labi, nav jau arī ko pārspīlēt. Ar 400k gadā uz rokas, jau nu dzīvokli atrast īrei nebūtu problēmas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2023-10-07 11:53, pirms 9 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: labi, labi, nav jau arī ko pārspīlēt. Ar 400k gadā uz rokas, jau nu dzīvokli atrast īrei nebūtu problēmas.
Protams, ka badu viņš necieš un studenta vecuma puikam ir un paliek bagātnieks. San Francisko dzīvokļa noma maksā ap 2500-3000 dolāru mēnesī. Tātad pa 40K gadā bez problēmām. Vai tad ar atlikušajiem 360K (t.i. 30K mēnesī) švaki?

  +2 [+] [-]

, 2023-10-07 17:58, pirms 9 mēnešiem
Tas tak nav nekas jauns, jaunie bieži metas dzīvesvietai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2023-10-09 16:23, pirms 9 mēnešiem
Newcastle United rakstīja: Beidz murgot slimais.
Nevar izvilkt it īpaši Sanfrancisko, nu labi ja nu vienīgi ēd nocenotu pārtiku un mazgājās 1x nedēļā.
Bet tev kā homofobijas laukjim nesaprsst
vai jums homofobofobofīlam no pilsētas centra labierīcībām ir pārlieku grūti apgūt pareizrakstību vai vismaz lietot teksta pāreizrakstības pārbaudes programmu? Vai arī jūs tieši tāpat domājat, kā rakstāt?

     [+] [-]

, 2023-10-10 14:17, pirms 9 mēnešiem
Lexxx rakstīja: vai jums homofobofobofīlam no pilsētas centra labierīcībām ir pārlieku grūti apgūt pareizrakstību vai vismaz lietot teksta pāreizrakstības pārbaudes programmu? Vai arī jūs tieši tāpat domājat, kā rakstāt?
Ko tu piesienies kā raksta interneta, klauns totāls
Var redzēt slims pensionārs, varbūt esi latviešu valodas skolotājs vēl