Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Matulim divi spēka paņēmieni un zaudējums

Juris Miņins
Juris Miņins

Matulim divi spēka paņēmieni un zaudējums
Jānis Matulis (Nr.97)
Foto: gogriffons.com

Ar mainīgām sekmēm turpina savu sezonu NCAA otrās divīzijas futbola turnīrā Jāņa Matuļa pārstāvētā Misūrī rietumu universitāte. Piektajā mačā, kur viņi tikās ar Pitsburgas štata universitāti, tika piedzīvots zaudējums ar 13:23.

Jau no spēles sākuma pitsburgieši, kas ir NCAA otrās divīzijas 16. labākā komanda uzņēma visai labu tempu uzbrukumā un panāca 14:0 sev par labu. "Griffons" gan nedomāja atkāpties un līdz puslaika beigām prata samazināt rezultāta starpību līdz viena rezultatīva uzbrukuma tiesai, taču tas arī bija viss.
Otrajā puslaikā Misūrī rietumu universitāte tā arī neguva punktus, kamēr viņu oponenti divas reizes raidīja bumbu starp vārtu stabiem un uzstādīja galarezultātu – 23:13.

Jānis Matulis, kurš ir stabils komandas pamatsastāva aizsargs, šajā cīņā izcēlās ar diviem spēka paņēmieniem un vienu izjauktu piespēli.
Kopumā šīs sezonas piecās spēlēs Matulis ir izpildījis 17 spēka paņēmienus, trīs spēka paņēmienus, kas ir noveduši pie jardu zaudējuma un divas reizes ir pārsteidzis pretinieku saspēles vadītāju ar spēka paņēmienu pirms piespēles izdarīšanas un izjaucis vienu piespēles mēģinājumu.

Misūrī rietumu štata "Griffons", kuri ir izcīnījuši trīs uzvaras piecās spēlēs un pirms šīsnedēļas zaudējuma ieņēma 21. vietu NCAA otrajā divīzijā, nākamās divas spēles aizvadīs izbraukumā, no kurām pirmā norisināsies jau pēc nedēļas, 11. oktobrī, kad būs jāstājas pretī Forthejas štata universitātei.

Izmantotie resursi:
gogriffons.com