Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Sliktais zēns Edvardss paraksta līgumu ar "49ers"

Juris Miņins
Juris Miņins

Sliktais zēns Edvardss paraksta līgumu ar "49ers"
Breilons Edvardss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Sanfrancisko "49ers" ir vienojušies par viena gada līgumu ar skandalozu slavu ieguvušo malējo uzbrucēju Breilonu Edvardsu, kurš iepriekš pārstāvēja Ņujorkas "Jets" krāsas.

Sanfrancisko "49ers" ir vienojies par viena gada sadarbību ar malējo uzbrucēju Breilonu Edvardsu, kurš, ja vien izpildīs visus līgumā paredzētos punktus, varēs nopelnīt 3.5 miljonus ASV dolāru.

Atgādināsim, ka pirms 2005. gada drafta Edvardss bija Sanfrancisko komandas redzeslokā un viņš arī apmeklēja kluba bāzi, taču beigu beigās draftā viņu izvēlējās Klīvlendas "Browns", bet vēlāk malējais uzbrucējs pievienojās Ņujorkas "Jets", taču šovasar ņujorkieši paziņoja, ka, galvenokārt dēļ viņa problēmām ar likumu, nevēlas pagarināt ar spēlētāju līgumu.

Tāpat jau pieminētie Ņujorkas "Jets" ir nolēmuši šķirties no vēl viena malējā uzbrucēja Džeriko Kočerija, kurš jau kādu laiku vēlējās tikt prom no komandas. Līdz šim vienības vadība mēģināja mainīt viņa domas, taču nesekmīgi.

No pārējiem darījumiem jāpiemin Bufalo "Bills" un Kreiga Deivis (WR) vienošanās, Džordana Babino (S) un Rahīma Broka (DE) līguma pagarināšanas ar Sietlas "Seahawks", Ņujorkas "Giants" un Matiasa Kivanukas (DE) vienošanās par līguma pagarināšanu, kā arī Kanzassitijas "Chiefs" darījumi – līguma pagarināšana ar Brendonu Karu (CB) un daŗijums, kura rezultātā "Chiefs" rindās parādīsies vēl viens aizsardzības "beks" – Sebijs Pističelli (S).

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2011-08-05 12:38, pirms 13 gadiem
Dīvaini. Vēl pirms pāris dienām Kočerijs teica, ka gribēja palikt Ņujorkā, gribēja būt viens no retajiem, kas ir nospēlējis karjeru vienā komandā. Tagad izrādas jau mēnešiem gribējis prom.
Cerams Jets dabūs Meisonu.

     [+] [-]

, 2011-08-05 14:08, pirms 13 gadiem
JK rakstīja: Dīvaini. Vēl pirms pāris dienām Kočerijs teica, ka gribēja palikt Ņujorkā, gribēja būt viens no retajiem, kas ir nospēlējis karjeru vienā komandā. Tagad izrādas jau mēnešiem gribējis prom.
Cerams Jets dabūs Meisonu.
Nu viens ir tas, ko parasti saka publiski un otrs - kā ir patiesībā. Ne jau pirmais šāds gadījums.

     [+] [-]

, 2011-08-05 14:46, pirms 13 gadiem
Skatoties Hard Knocks jau bija skaidrs, ka ar Kočeriju notiek baigā laušanās par līguma pagarināšanu. Starp citu lielisks šovs tas Hard Knocks.