Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Palmers nav gatavs, viņa vietā spēlēs Stentons

Juris Miņins
Juris Miņins

Palmers nav gatavs, viņa vietā spēlēs Stentons
Drū Stentons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Arizonas "Cardinals" saspēles vadītājs Karsons Palmers vēl aizvien nav spējis atlabt no pleca savainojuma, tāpēc piektās nedēļas spēlē pret Denveras "Broncos" viņa vietā spēlēs Drū Stentons.

Karsons Palmers, kurš sezonas pirmajā spēlē savainoja pleca nervu, vēl aizvien nav spējis atlabt no šī savainojuma. "Esmu pamanījis, ka ar nervu savainojumiem ir nepieciešams laiks, lai tie sadzītu," teica pats Palmers, "vienu brīdi ir labāk, bet nākamajā dienā atkal ir jūtamas sāpes. Mums atliek tikai gaidīt."
Pēc trešās nedēļas spēles "Cardinals" vadība bija izteikusies, ka cer uz savu līderi un tā kā ceturtajā nedēļā Arizonas komanda nespēlēja, viņam bija divas nedēļas laika, lai mēģinātu atgriezties apritē, taču tas nenotika. Palmers apmeklēja vairākus ārstus, kuri konstatēja pleca nerva kontūziju.

Līdz ar to ir kļuvis zināms, ka arī piektās nedēļas maču, kurā Arizonas komanda cīnīsies ar Denveras "Broncos" aiz centra sāks vienības otrais numurs Drū Stentons, kurš arī aizvadīja divas iepriekšējās spēles, kas beidzās ar uzvarām.

Pašlaik Arizonas "Cardinals" ar trim uzvarām trīs spēlēs ieņem otro vietu visā NFL un ir viena no divām komandām, kas ir pratusi izvairīties no zaudējumiem (otra ir Sinsinati "Bengals"), tiesa, salīdzinot ar konkurentiem, viņiem ir par vienu spēli mazāk.

Kā arī...

- Ņūorleānas "Saints" līdz sezonas beigām savainoto spēlētāju sarakstā ir iekļāvusi All-Pro brīvo aizsargu Džeriusu Bērdu. Futbolists aizvakardienas treniņā guva meniska savainojumu.
- Denveras "Broncos" ir atlaidusi savu kikeri Metu Preiteru, kurš ir saņēmis četru maču diskvalifikāciju par aizliegtu vielu lietošanu. Viņa vietā tika paņemts debitants Brendons Makmanuss.
- Izmeklētāji, kas ir strādājuši, lai noskaidrotu bijušā NFL kikera Roba Bironasa autoavāriju, kuras rezultātā dzīvību zaudēja pats bijušais sportists, ir paziņojuši, ka Bironass auto vadīja 2.18 promiļu reibumā (atļautais maksimums Tenesī štatā – 0.8 promiles), kā arī viņa organismā tika atklātas diazepāma (trankvilizators, kas pazīstams arī kā Valium) pēdas.
- Kanzassitijas "Chiefs" aizsargs Eriks Berijs potītes savainojuma dēļ būs spiests izlaist spēli pret Sanfrancisko "49ers".
- Čikāgas "Bears" traumētie veterāni Brendons Maršals un Džareds Alens, iespējams, varētu spēlēt šīs nedēļas mačā pret Karolīnas "Panthers".

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja