Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL spēlētājs Ragss izraisa nāvējošu avāriju, "Raiders" nekavējoties lauž līgumu

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL spēlētājs Ragss izraisa nāvējošu avāriju, "Raiders" nekavējoties lauž līgumu
Foto no notikuma vietas, Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētājs Henrijs Ragss vakardien izraisīja ceļu satiksmes negadījumu, kura rezultātā bojā gāja cilvēks. Tūdaļ pēc šī incidenta Lasvegasas "Raiders" paziņoja, ka lauž līgumu ar malējo uzbrucēju.

Kā tiek ziņots, vakardien NFL spēlētājs Henrijs Ragss, ar kuru negadījuma brīdī mašīnā atradās arī viņa draudzene, vadot savu "Chevrolet Corvette" auto, pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu un ietriecās "Toyota Rav4" auto aizmugurē. Pēc šī trieciena "Toyota" auto aizdegās un tajā esošā sieviete, kā arī viņas suns, gāja bojā.

Mediķi un policisti, kas bija ieradušies notikuma vietā arī konstatēja, ka 22 gadus vecais sportists pie stūres ir sēdies alkohola reibumā. Atbilstoši Nevadas štata likumiem, par šādiem pārkāpumiem Ragsam var draudēt līdz pat 20 gadus ilgs cietumsods.

Pēc notikušā Ragss jau ir izlaists no slimnīcas un arī viņa pasažierei, lai arī sākotnēji negadījumā gūtās traumas tika raksturotas kā smagas, briesmas nedraud.

Lasvegasas "Raiders", kura malējo uzbrucēju 2020. gada NFL draftā izvēlējās ar kopējo 12. numuru, pēc notikušā uzreiz paziņoja, ka pārtrauc darba attiecības ar sportistu. Jāpiebilst, ka "Raiders" iepriekšējā nedēļā spēles nebija un spēlētājiem tika dotas brīvdienas. Tāpat komanda nodrošina saviem spēlētājiem gan auto, gan šoferi gadījumos, ja tas ir nepieciešams.

Lasvegasas "Raiders" šosezon Amerikas konferences Rietumu divīzijā ieņem pirmo vietu, septiņās spēlēs tiekot pie piecām uzvarām.

Henrijs Ragss, kurš pēc veiksmīgākajiem momentiem ar īpašu žestu piemin 2016. gadā autoavārijā zaudēto draugu, šosezon bija "Raiders" produktīvākais piespēļu ķērājs, notverot 24 no 36 savā virzienā raidītajām piespēlēm un gūstot 469 jardus un divus tačdaunus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/

     [+] [-]

, 2021-11-03 13:03, pirms 2 gadiem
"Henrijs Ragss, kurš pēc veiksmīgākajiem momentiem ar īpašu žestu piemin 2016. gadā autoavārijā zaudēto draugu"

Nu vēl lielāks dolbis viņš nevareja būt...