Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL spēles laikā Bufalo aizsardzības spēlētājam Hemlinam apstājas sirds

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NFL spēles laikā Bufalo aizsardzības spēlētājam Hemlinam apstājas sirds
Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Bufalo "Bills" 24 gadus vecajam amerikāņu futbolistam Damaram Hemlinam NFL spēles laikā apstājusies sirds. Viņam laukumā tika veikta pirmā palīdzība, un pēc tam sportists kritiskā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Aizvadītās nakts spēle starp Sinsinati "Bengals" un Bufalo "Bills" tika pārtraukta pirmās ceturtdaļas izskaņā. Mājinieku malējais uzbrucējs Tī Higinss notvēra piespēli un ieguva 13 jardus, līdz viņu apturēja Damars Hemlins. Safety pozīcijas spēlētājs pēc sadursmes, Higinsam viņā ietriecoties galvas un kakla apvidū, uzreiz piecēlās kājās, spēra divus soļus un saļima.

Hemlinam laukumā tika veikta pirmā palīdzība. "Bills" paziņojumā norādīja, ka viņam apstājusies sirds, bet mediķiem izdevies atjaunot sirdspukstus. Pēc tam sportists tika nogādāts Sinsinati slimnīcā, kur viņam mākslīgi izraisīta koma. Tiek vēstīts, ka Hemlina veselības stāvoklis stabilizējies un viņš vairs nav kritiskā stāvoklī.

Hemlins aizvadīja otro sezonu NFL. "Bills" septembrī saskārās ar aizsardzības spēlētāju savainojumiem, un viņš ieguva vietu starta sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/2023/01/02/...

     [+] [-]

, 2023-01-03 14:28, pirms gada
Godīgi sakot, neizskatījās baigi cerīgi, kad pirmās 10min kačāja vaļā spēles laukumā, bet nu veselību un cerību izķepuroties!

     [+] [-]

, 2023-01-04 09:00, pirms gada
A.Iverson 3# rakstīja: Godīgi sakot, neizskatījās baigi cerīgi, kad pirmās 10min kačāja vaļā spēles laukumā, bet nu veselību un cerību izķepuroties!
Nuu, 10 min ir labs rādītājs.
Visu noteikti apgrūtināja briņu noņemšana, lai var sākt masēt. Tas aizņēma laiku.