Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Spēles laikā gūstot savainojumus, nedēļas laikā mirst jau trešais futbolists

Juris Miņins
Juris Miņins

Ziemeļamerikas vidusskolu futbola sabiedrību pāršalca kārtējā sēru vēsts, jo pēc spēles laikā gūtajiem savainojumiem ir miris Šorhemas-Veidingriveras skolas futbolists Toms Kutinella. Jāpiebilst, ka tā nedēļas laikā ir jau trešā vidusskolas sportista nāve pēc spēles laikā gūtā savainojuma

Toms Kutinella, kurš savu skolu pārstāvēja Longailendā notiekošajā cīņā pret Džona Glena vidusskolu, spēles trešajā ceturtdaļā saskrējās ar pretinieku spēlētāju un guva nopietnus galvas smadzeņu bojājumus. Viņam uzreiz tika veikta operācija unvVisu šo laiku jaunais sportists tika aprūpēts intensīvās terapijas nodaļā, taču šajā naktī slimnīcas ārsti bija spiesti nākt klajā ar paziņojumu, ka gūtie savainojumi ir izrādījušies pārāk nopietni un spēlētājs ir miris.

Jāpiebilst, ka visu šo laiku slimnīcā dežūrēja kā atlēta piederīgie, tā viņa skolas biedri un vienkārši komandas atbalstītāji, kuri gaidīja jaunākas ziņas par puisi.

Diemžēl, bet aizvadītā nedēļas nogale vidusskolu sportā bija traģiska, jo jau piektdien Čārlza Hendersona vidusskolas komadas malējais aizsargs Demario Hariss juniors saļima laukumā pēc pret viņu izdarīta spēka paņēmiena mačā, kas notika Alabamā. Tiek ziņots, ka viņa nāves iemesls bija asinsizplūdums smadzenēs.

Bet Aizijs Langstons no Rolsvilas vidusskolas, Ziemeļkarolīnā, mira pirmsspēles isildīšanās laikā. Viņa brālis sociālajos tīklos norādīja, ka nāve iestājās dēļ tromba galvas smadzenēs.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports