Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Rams" sezonu turpinās ar Deivisu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Rams" sezonu turpinās ar Deivisu
Ostins Deiviss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Sentluisas "Rams" ir paziņojusi, ka arī sezonas turpinājumā, laikā kad savainojumu ārstē pirmais saspēles vadītājs Sems Bredfords, vienības saspēli vadīs Ostins Deiviss.

Sentluisas "Rams" vienībai šī sezona sākās ar lielām cerībām, bet beidzās ar kārtējām problēmām domājot par saspēles vadītāja pozīciju, jo Sems Bredfords, kurš izlaida lielāko daļu iepriekšējās sezonas dēļ savainotā ceļgala, arī šajā starpsezonā guva ceļgala krustenisko saišu savainojumu, kas nozīmēja, ka 2010. gada labākā uzbrukuma debitanta sezona ir beigusies.

Sākotnēji "Rams" kā Bredforda aizstājēju nosauca veterānu Šonu Hilu, taču jau pirmajā sezonas spēlē arī viņš guva savainojumu, kas nozīmēja, ka Sentluisas komandai ir jāmeklē jauns saspēlnieks, taču jādara tas jau mača gaitā. Izvēloties no diviem mazpieredzējušajiem kvoterbekiem, vienības treneris Džefs Fišers nolēma dod iespēju debitantam Ostinam Deivisam, nevis Čeisam Kīnumam, kurš pirms gada pusi sezonas bija Hjūstonas "Texans" saspēlnieks, bet pirms tam, spēlējot NCAA, uzstādīja vairākus turnīra visu laiku labākos rādītājus.

Šodien Sentluisas "Rams" vadība ir paziņojusi, ka arī sezonas turpinājumam viņi par savu pirmo numuru ir izvēlējušies tieši Deivisu.

Šīs sezonas trijos mačos, kuros viņš ir spēlējis (divos – gājis sākumsastāvā) Ostins Deiviss ir piespēlējis ar 72.3 procentu precizitāti, guvi 754 jardus, trīs tačdaunus, bet trīs viņa piespēles tikušas pārtvertas.

Šīs sezonas trijos mačos Sentluisas "Rams" ir izcīnījuši vienu uzvaru. NFL piektās nedēļas mačā, pēc vienas nedēļas pauzes, Misūrī štata komanda tiksies ar Filadelfijas "Eagles".

Kā arī...

- Karolīnas "Panthers" aizsardzības līnijas futbolists Frenks Aleksandrs ir diskvalificēts uz 10 mačiem par līgas noteikumu pārkāpšanu apreibinošo vielu lietošanā.
- Jaunanglijas "Patriots" saspēles vadītājs Toms Breidijs, mēģinot izskaidrot pēdējā laika notikumus vienībā, uzskata, ka pašreizējais vienības uzbrukums vienkārši nav gatavs spēlēt visaugstākajā līmenī.
- Arizonas "Cardinals" saspēles vadītājs Karsons Palmers, kurš bija spiests izlaist divas savas vienības spēles pleca savainojuma dēļ, iespējams, var nepiedalīties piektās nedēļas cīņā pret Denveras vienību, jo nervs, kas nomoka futbolistu atkal dod par sevi zināt.
- Dalasas "Cowboys" pēdējais aizsargs Sīdžejs Spilmens tiek turēts aizdomās par seksuālu uzmākšanos kādai sievietei. Incidents, kā ziņo Ziemeļamerikas mediji, varētu būt noticis iepriekšējā mēnesī, viesnīcā, kurā bija izvietojusies komanda.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports