Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Detroitas "Lions" fanus pievilinās ar ēdienu

Juris Miņins
Juris Miņins

Detroitas "Lions" fanus pievilinās ar ēdienu
Detroitas "Lions" fani
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) pagājušās sezonas vājākās vienības Detroitas "Lions" vadība paziņoja, ka, lai šajā sezonā piesaistītu atbalstītājus, viņi piedāvās tiem ēdienu neierobežotā daudzumā.

Tā kā aizvadītajā sezonā Detroitas "Lions" bija pārliecinoši vājākā komanda visā NFL, jo viņi neizcīnīja nevienu (!!!) uzvaru visās 16 regulārās sezonas spēlēs, loģiska ir arī intereses mazināšanās par šo vienību no līdzjutēju puses. Lai šo situāciju mēģinātu kaut kā labot, tad detroitiešu vienības vadība ir paziņojusi, ka viņi līdzjutējiem, kuri būs iegādājušies biļetes speciāli ēšanai atvēlētajā sektorā (5.5 tūkstoši skatītāju vietu), varēs neierobežotā daudzumā saņemt dažādus našķus – hotdogus, desiņas, načo siera čipsus un gāzētos dzērienus.

Jāpiebilst, ka paši līdzjutēji, uzzinot par šādu piedāvājumu, nemaz nesteidzās ar pozitīvām atsauksmēm. "Es parasti eju uz spēli. Tas ir, es atnāku, noskatos spēli un tikai retu reizi kaut ko nopērku," sacīja kāda komandas atbalstītāja.

Nevar nepieminēt, ka pašlaik visām Detroitas vienībām ir problēmas ar līdzjutēju piesaisti un komandas atribūtikas pārdošanu, jo pilsētā, kura ir ASV autorūpniecības centrs, ir izteikti jūtama globālās ekonomiskās krīzes ietekme.

Atgādināsim, ka šāds gājiens nav nekas jauns, priekš Ziemeļamerikas profesionālā sporta, jo pirms kāda laika ar līdzīgu piedāvājumu nāca klajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Sentluisas "Blues", kuriem, vājo rezultātu dēļ, arī bija strauji kritusies mājas spēļu apmeklētība.

Izmantotie resursi:
detroitnews.com