Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Gordons pieprasa maiņu, Tomass kļūst par apmaksātāko malējo uzbrucēju

Juris Miņins
Juris Miņins

Gordons pieprasa maiņu, Tomass kļūst par apmaksātāko malējo uzbrucēju
Melvins Gordons
Foto: SIPA USA/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Losandželosas "Chargers" no tās pussarga Melvina Gordona aģenta ir saņēmusi pieprasījumu par maiņu uz citu komandu.

Losandželosas "Chargers" komanda ar savu labāko pussargu Melvinu Gordonu jau labu laiku kā pārspriež iespējamos jaunās sadarbības noteikumus, t.i., apspriež jaunā līguma detaļas. Tiesa, lai arī process ir iesākts, noslēgt to nesanāk, jo abas puses vēlas palikt pie pārāk atšķirīgiem nosacījumiem.

Uz šo brīdi Gordonam, kurš pēdējās trijās sezonās divreiz ir atzīts par "Pro Bowl" spēlētāju, ir spēkā iepriekš noslēgtais līgums, kurš ilgs vēl vienu sezonu un var atnest pussargam nepilnus trīs miljonus ASV dolāru. Tiesa, pats futbolists vēlas jau tagad būt drošībā par nākotni, tāpēc jau tagad ir sācis sarunas par līgumu, turklāt, grib to gana naudīgu, par piemēru ņemot šībrīža apmaksātāko pussargu, Toda Gērlija, Līveona Bela un Deivida Džonsona algas.

Losandželosas komanda, savukārt, nav gatava maksāt savam pussargam aptuveni 13 miljonus ASV dolāru un galdā ir likusi 10 miljonu līgumu, kas padarītu Gordonu par ceturto apmaksātāko pussargu līgā, taču šāds piedāvājums sportista pusi nav apmierinājis.

Kā ir izteicies Melvina Gordona aģents Dameriuss Bilbo, tad viņš ir pieprasījis no "Chargers" aktīvas darbības – vai nu jauns līgums, kas apmierinātu viņa klientu vai arī maiņa. Uz to Losandželosas vienība pagaidām ir reaģējusi visai mierīgi, norādot, ka aģentam vēl nav dota atļauja runāt ar citām komandām par iespējamo maiņu.

Interesanti, ka pirms gada Bilbo jau panāca, ka viens no viņa zvaigžņotajiem klientiem, malējais uzbrucējs Džārviss Lendrijs, tiek aizmainīts, kad Maiami "Dolphins" nespēja ar viņu vienoties par jaunu līgumu un nosūtīja futbolistu uz Klīvlendas "Browns".

Kā arī...

- Rītdien tiks dots starts NFL pirmssezonas spēlēm, kad Slavas zāles mačā tiksies Denveras "Broncos" un Atlantas "Falcons".

- Ņūorleānas "Saints" ir vienojušies par jaunu līgumu ar malējo uzbrucēju Maiklu Tomasu. Vienošanās ir panākta uz pieciem gadiem par kopējo summu 100 miljoni ASV dolāru. 61 miljons no šīs summas ir garantētā nauda. Ar vidējo algu 20 miljoni ASV dolāru Tomass nu ir kļuvis par apmaksātāko NFL malējo uzbrucēju.

- Savukārt Ņujorkas "Jets" ir izdarījuši labu gājienu, lai uzlabotu savu uzbrukuma līniju, no "pensijas" izsaucot centru Raienu Kelilu, kurš iepriekš 12 gadus pārstāvēja Karolīnas "Panthers", līdz paziņoja par karjeras beigām. Kelila kontā ir arī pieci "Pro Bowl" mači.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/