Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Brocēnu zibensturnīrā par naudu nerunā

Brocēnu zibensturnīrā par naudu nerunā
Brocēnu ledus halle

27. decembrī notika nu jau par tradicionālo kļuvušais Ziemassvētku 3 pret 3 hokeja turnīrs Brocēnos. Par turnīra uzvarētājiem kļuva Saldus un Jelgavas spēlētāju pārstāvētā komanda PNNR vai ,,Par naudu nav runa,,, kas finālā uzvarēja Ledgraužu 2 komandu, kurā spēlē spēlētāji no dažādām Latvijas pilsētām, bet komandas saknes un treniņu vieta ir Jelgava.

Jāpiebilst, ka Ledgraužu 2 komanda jau otro gadu pēc kārtas iekļūst finālā, otro gadu pēc kārtas startē daudz sekmīgāk kā Ledgraužu pirmā komanda un otro gadu pēc kārtas tomēr nespēj izcīnīt uzvarētāju kausu, finālā ar 0:1 piekāpjoties PNNR komandai, kura grupas spēlē tika pārspēta. Trešo vietu 9 komandu konkurencē izcīnīja mājinieki Brocēni.

3 pret 3 hokejs tiek spēlēts pēc sekojošas shēmas- laukums tiek sadalīts 3 daļās, no kurām vidējā notiek spēlētāju maiņas. Parasti komandā spēlē 5-7 spēlētāji, laukumā 3 spēlētāji+ vārstsargs katrā komandā. Spēles ilgums 10 minūtes, nav atļauti spēka paņemieni un ,,šķīlieni,, ar atvēzienu. Par katru pārkāpumu tiek piešķirts soda metiens. Formāts interesants un diezgan būtiski atšķiras no lielā hokeja, bīstami momenti un metieni ļoti daudz, liela nozīme vārtsarga spēlei un komandas spēlētāju sadarbībai.

Tradicionāli tika pasniegta arī labākā spēlētāja balva, kuru nosaka turnīra galvenais organizētājs, Brocēnu ledus halles direktors Askolds Vārpiņs. Šoreiz labākais- Jānis Līcītis no uzvarētājkomandas, vienīgo vārtu autors finālā. Jāpiebilst, ka lielisku turnīru aizvadīja arī Ledgraužu 2 vārtsargs Normunds Zvaigzne.

Labās atsauksmes par turnīru un lieliskā atmosfēra hallē un ģērbtuvēs organizatoriem liek domāt, ka nākamais 3 pret 3 turnīrs Brocēnos visticamāk tiks rīkots jau Lieldienās.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-30 22:46, pirms 15 gadiem
Pikjs naw problēm nah

     [+] [-]

, 2009-01-01 03:21, pirms 15 gadiem
nav ko reekt tas ir reaali!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-03 23:38, pirms 15 gadiem
Par Brocenu hokeja turniiriem varetu rakstit vfairak!
1. Tur ir daudz sakariigu komandu un labu speletaju!!
2. Pat A. Cipruss ir spelejis regularaja cempi
3. Dazas komandas rada tiesam labu hokeju

  +2 [+] [-]

, 2009-01-06 10:06, pirms 15 gadiem
Vecajaa gadaa naudas maisi jau atraavaas - gaidam 2009. sezonu kaut ar Macijevski un Razgali priekshgalaa!

Go go go!!! PNNR - > Par Naudu Nav Runa da best!