Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

LAHL 3. sezonas pirmie rezultāti

LAHL 3. sezonas pirmie rezultāti
LAHL līgas spēle starp HK ZZS un HK X
Foto: Normunds Bricis

Jau trešo sezonu aktīva darbība norit vienā no daudzajām amatieru hokeja līgām Latvijā - Latvijas amatieru hokeja līga! Līgas pirmssākumi ir meklējami jau 2006./2007.g sezonā. Par to, ka turnīra līmenis ar katru gadu aug, lielā mērā ir jāpasakās līgas dibinātājam, vienam no leģendārākajiem Latvijas hokeja vārtsargiem Uldim Opitam.

Šajā sezonā piedalās septiņas komandas - HK "X", HK "Contess", HK "MAJ", HK "TVA", HK "ZZS", HK "Artilērijas 69" un Veterānu izlase. HK "X" un HK "ZZS" ir vienīgās komandas, kas ir piedalījušās čempionātā visus trīs gadus un var uzskatīt par tādiem ta kā flagmaņiem Latvijas amatieru hokeja līgā.

Par to, ka spēles ir patiešām sparaigas varam pārliecināties ieskatoties turnīra tabulā, kur pēc 4 nospēlētām spēļu kārtām līderi HK "Contess" no piektajā vietā esošās Veterānu izlases škir tikai 3 punkti. Pagaidām bez punktiem spēlē tikai HK "Artilērijas 69".

Visas septiņas komandas savas spēles aizvada vienā no labākajām Rīgas hallēm Inbox.lv arēnā Piņķos un spēles notiek tikai svētdienās pa dienu, lai draugi, radi, paziņas un ģimenes locekļi varētu aktīvi nākt un atbalstīt savu komandu!

Līga uztur savu mājas lapu internetā: ahl.lv

Informāciju sagatavoja: Oskars Skrastiņš