Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

«Zelta rudens 2009» A grupas uzvarētāji zināmi

Pēc kārtējām amatieru hokeja sezonas ieskaņas turnīra spēlēm A apakšgrupā jau sadalītas vietas un Olaines komanda, izcīnot uzvaru pār «Mītavas» hokejistiem, jau nodrošinājusi sev tiesības startēt pusfinālā. Savukārt «Mītavas» un «MMM» komandām pretinieki cīņai par tiesībām iekļūt pusfinālos noskaidrosies 19.septembrī.

MMM» - «Tērvete» 3:2

«Tērvetes» komandai, lai turpinātu līdzdalību turnīrā, bija nepieciešama tikai uzvara, savukārt «MMM hokejistiem pietika ar neizšķirtu rezultātu pamatlaikā, ko arī viņi panāca. Vēl spēles 22.minūtē «Tērvete» bija vadībā (2:0), un šķita, ka tā arī paliks, taču tā nedomāja «MMM». Līdz spēles beigām komanda guva divus vārtus, pamatlaiku noslēdzot ar sev labvēlīgu iznākumu 2:2. Arī supergarajā pēcspēles soda metienu sērijā uzvarēja «MMM».

«Olaine» - «Mītava» 5:4

Šīs spēles uzvarētājs jau garantēja sev vietu pusfinālā. «Mītavas» hokejistiem pietika ar neizšķirtu rezultātu pamatlaikā, taču spēle noritēja ar nelielu «Olaines» pārsvaru. «Mītaviešiem» pagalam nevedās nedz uzbrukumā, nedz aizsardzībā. Spēles 23. minūtē «Olaine» jau bija vadībā ar 3:0, un, tiklīdz «mītavieši» vienus vārtus atguva, sekoja momentāna atbilde no Olaines komandas - 4:1.

Paši interesantākie notikumi sākās, kad līdz mača beigām bija atlikušas četras minūtes. «Mītavieši» sagrieza tādu virpuli, ka pretinieki šķita pagalam apmulsuši. Trīs ar pusi minūšu laikā «Mītava» trīs reizes pārspēja «Olaines» vārtsargu un panāca neizšķirtu 4:4, kas jau garantēja komandai iekļūšanu pusfinālā. Taču jebkura spēle noslēdzas līdz ar beigu signālu, ne ātrāk. Un te nu jāsecina, ka «mītavieši pārlieku agri sapriecājās, savukārt «Olaines» hokejisti pēc kārtīgas šoka terapijas spēja sakoncentrēties un izraut uzvaru 15 sekundes pirms mača beigām.

«Vikingiem» turnīrs beidzies

B grupā baušķenieki bez lielas piepūles ar 6:1 pārspēja «Vikingus», kuri līdz ar to no tālākas līdzdalības turnīrā izstājas. «Karāts» savukārt ar tādu pašu rezultātu pieveica «LICO». Grupas uzvarētājs tiks noskaidrots nākošās sestdienas spēlē starp «Bauskas» un «Karāta» komandām, bet trešās vietas ieguvējs, kam būs tiesības turpināt cīņu kausa izcīņā, kļūs zināms pēc «LICO» un «Lielupes» mača.

A grupa Punkti Vārti

1 Olaine 6 11/7
2 Mītava 6 19/11
3 MMM 5 9/14
4 Tērvete 1 5/12

B grupa

1 Karāts 9 16/2
2 Bauska 9 13/2
3 LICO 3 5/10
4 Vikingi 2 5/18
5 Lielupe 1 2/9

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja