Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Pie uzvaras tiek "Barons"

Pie uzvaras tiek "Barons"
Barons
Foto: MBL preses dienests

Šajā sestdienā Mateja Basketbola līgā (MBL) tika aizvadīta tikai 1 spēle,jo kā jau ziņojām "Bulls" saņēma tehnisko zaudējumu. Vienīgajā spēlē trimfēja "Barons" ,kuri sīvā spēlē apspēlēja ARX komandu.

Spēles sākumā abas komandas centās atrast spēles pavedienu. Tas nedaudz labāk izdevās ARX basketbolistiem,tomēr lielu pārsvaru viņiem neidzevās iegūt. Komandas spēli iesāka ar "cilvēks, cilvēku" aizsardzību un komandas centās punktus gūt kā no groza apakšas,kā arī no distances. Pirmā ceturtdaļa ,tomēr labāka padevās ARX komandai ,kura to uzvarēja ar 3 punktu pārsvaru(16:13). Otrajā ceturtdaļā turpinājās sīva spēle un nekādi lieli pavērsieni nenotika un ejot pārtraukumā "arxišiem" +6(34:28).
Nelikās,ka "Barons" vienība šo spēli ievedīs citā gultnē,tomēr viņi sāka spēlēt parliecinošāk. ARX komanda izskatījās nedaudz apjukusi ,kad "Barons" komanda spēlēja ciešu aizsardzību. Tas vēlreiz atgādina,ka jācīnās ir līdz galam,lai vai kāds arī ir rezultāts. Tomēr arī pēc 3. ceturtdaļas vadībā palika ARX komanda ar tiem pašiem +6(36:30). Ceturtajā ceturtdaļā spēle apgriezās par 180 grādiem,un viss ARX pārsvars sāka izčūkstēt. "Barons" vienība bija uzņēmusi teju maksimālos apgriezienus. Ceturtdaļas beigās likās,ka ARX spēlētāji piedalās trīspunktmetienu konkursā,jo gandrīz katrs uzbrukums noslēdžas ar trīspunktmetienu. Un loģīska arī "Barons" uzvara(63:55).
Pēc šīs spēles "Barons" ir pakā[ušies uz 4. pozīciju ,bet ARX pateicoties "buļļiem" ir pirmajā vietā.

Manuprāt ARX basketbolistiem vajadzētu apdomāt,vai tiešām ir vajadzība izmest tik daudz tālmetienus,ja ir iespēja nospēlēt nosvērtāk un gūt punktus citādi.

"Barons" komandai šoreiz principā izdevās viss,ja vien var pieminēt daudzus garām aizmestos metienus no groza apkšas.

MBL spēles norisinās Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē, pateicoties SK "Barons".

MBL regulārā sezona

21. februāris

SpēleRezultāts
Barons- ARX63:55

Rakstu sagatavoja
Vairis Voļatovskis, MBL preses dienests

  +4 [+] [-]

, 2009-02-21 23:24, pirms 15 gadiem
Uraa, Barons labākie!

     [+] [-]

, 2009-02-22 00:22, pirms 15 gadiem
nu ļoti daudz gramatisku kļūdu rakstā. varējāt jau palabot, liekot rakstu iekšā!