Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"Baroni" mēģinās revanšēties ARX

Andrejs Siliņš

"Baroni" mēģinās revanšēties ARX
ARX komanda
Foto: MBL preses dienests

Mateja Basketbola līgas (MBL) regulārās sezonas kārtējā spēlē "Barons" basketbolisti mēģinās revanšēties ARX vienībai par zaudējumu abui komandu iepriekšējā tikšanās reizē. Spēles sākums Mežaparkā 20:00.

"Barons" nav auzvadījuši spēles jau divas nedēļas un interesanti, ka savu pēdējo spēli komanda aizvadīja tieši pret ARX. Šobrīd ARX komanda pārņēmusi vadību turnīra tabulā, tiesa, pateicoties nevis savam sniegumam, bet gan sīvāko konkurentu "Bulls" tehniskajam zaudējumam par nenokārtotajām finansiālajām saistībām ar līgu.

Pirmajā abu komandu tikšanās reizē šajā sezonā ARX izcīnīja uzvaru, pateicoties beigās veiktajam izrāvienam - 77:66. Toreiz "baroniem" labākais punktu guvējs bija Andris Siļūtins ar 17 punktiem, kā arī sešām atlēkušajām bumbām. Kaspars Ceļmalnieks pievienoja 15 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles. Uzvarētājiem Andrejs Siliņš guva 24 punktus, izcīnīja piecas bumbas un atdeva trīs piespēles, bet Artūram Kramiņam 23 punkti, četras piespēles un trīs pārtvertas bumbas.

MBL spēles norisinās Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē, pateicoties SK "Barons".

MBL regulārā sezona

21. janvāris

LaiksSpēle
20:00Barons - ARX

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests

     [+] [-]

, 2009-02-20 23:05, pirms 15 gadiem
Cerams buus interesanta speel..