Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"Stinger" centīsies atgūties

Andrejs Siliņš

"Stinger" centīsies atgūties
"Stinger" basketbolisti
Svens Niedrītis un Viesturs Obersts
Foto: MBL preses dienests

Šajā sestdienā Mateja Basketbola līgā (MBL) regulārās sezonas spēlēs tiksies "Stinger" un "No Fear" vienības, kā arī ARX un Amikus basketbolisti. Spēles sāksies 18:30 jau ierastajā vietā - Mežaparkā, LU sporta kompleksā.

Pirmajā spēlē 18:30 laukumā dosies ARX un "Amikus" vienības. Pirmajā abu komandu tikšanās reizē 15. novembrī ARX basketbolisti, spēlējot bez trim spēlētājiem, izcīnīja uzvaru ar rezultātu 65:44. Toreiz "Amikus" neviens spēlētājs neguva vairāk par astoņiem punktiem, bet šobrīd, kad komanda jau tikusi pie uzvaras, to papildinājis viens no labākajiem Latvijas Amatieru Basketbola līgas (ABL) punktu guvējiem Andis Zariņš.

Otrā dienas spēlē 20:00 tiksies "Stinger" un "No Fear" basketbolisti. Abas vienības iepriekšējā spēļu kārtā piedzīvoja zaudējumus - "Stinger" piekāpās "Barons" vienībai, bet "No Fear" atzina "Bulls" pārākumu, lai gan vēl pirms pēdējās ceturtdaļas atradās vadībā."Stinger" šobrīd balansē uz trešās vietas robežas turnīra tabulā, un uzvara pret "No Fear" tai palīdzētu nedaudz atgūties.

Interesanti, ka gan ARX un "Amikus", gan "Stinger" un "No Fear" katru nedēļu aizvada treniņus kopā - pirmie to dara pirmdienās, bet otrie trešdienās.

MBL spēles norisinās Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē, pateicoties SK "Barons".

Vairāk par MBL meklē šeit: sports.matejs.lv

MBL regulārā sezona

24. janvāris

LaiksSpēle
18:30ARX - Amikus
20:00Stinger - No Fear

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests