Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"Stinger" ceturtais zaudējums pēc kārtas

Andrejs Siliņš

"Stinger" ceturtais zaudējums pēc kārtas
Pēteris Lunts uzbrukumā
Foto: MBL preses dienests

Mateja Basketbola līgas (MBL) regulārās sezonas spēlē aizvadītajā nedēļas nogalē pagājušās sezonas finālisti "Stinger" basketbolisti piedzīvoja jau ceturto neveiksmi pēc kārtas, šoreiz ar rezultātu 47:60 piekāpjoties "No Fear" vienībai.

Pēdējo uzvaru "Stinger" izcīnīja vairāk nekā pirms diviem mēnešiem - 22. novembrī, kad ar 63:54 izdevās pieveikt "No Fear" pirmajā abu komandu tikšanās reizē šajā sezonā. Otrajā spēlē aizvadītajā sestdienā "No Fear" revanšējās ar 60:47, tātad divu spēļu summā izvirzījās vadībā. Tiesa, vēl priekšā trešā apļa spēle, līdz ar to punktu attiecībai pagaidām ir tikai nosacīta vērtība.

Rezultatīvākie "No Fear" rindās bija Māris Stūrmanis un Pēteris Lunts, abi gūstot pa 16 punktiem, bet otrajam arī astoņas atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles. Desmit punktus un četras atlēkušās bumbas pievienoja Rihards Kondrušs. Zaudētājiem Svens Niedrītis guva 20 punktus.

Otrā sestdienas spēlē tikās ARX un "Amikus" vienības. Krasi atšķirīgās pozīcijas turnīra tabulā laukumā gan nevarēja just. Visai nerezultatīvā spēlē "Amikus" basketbolisti pēc puslaika bija izvirzījušies vadībā ar 22:19. Pēc pārtraukuma "arxieši" sniegumu nedaudz uzlaboja, bet izšķirošo pārsvaru panāca pāris minūtes pirms spēles beigām, kad padevās izrāviens, kas beigās arī nodrošināja uzvaru - 50:37.

ARX komandā 20 punkti un četras atlēkušās bumbas Artūram Kramiņam, bet Kaspars Reinholds pievienoja astoņus punktus un četras bumbas zem groziem. Septiņi punkti Jāņa Ābeles kontā. Zaudētājiem ar 15 punktiem un četrām bumbām izcēlās Pēteris Cābulis.

MBL regulārā sezona

SpēleRezultāts
ARX - Amikus50:37
Stinger - No Fear47:60

MBL spēles norisinās Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē, pateicoties SK "Barons".

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests

     [+] [-]

, 2009-01-27 17:01, pirms 15 gadiem
Un te saakas NoFear uzvaru seerija

     [+] [-]

, 2009-01-27 21:21, pirms 15 gadiem
JamesTheKing rakstīja: Un te saakas NoFear uzvaru seerija
Būtu labi!!!