Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"Barons" uzsāk sēriju, "Bulls" turpina

Andrejs Siliņš

"Barons" uzsāk sēriju, "Bulls" turpina
Barons
Foto: MBL preses dienests

"Barons" basketbolisti izcīnījuši otro uzvaru pēc kārtas Mateja Basketbola līgas (MBL) regulārajā sezonā, ar rezultātu 62:57 pārspējot "Stinger" vienību. Tikmēr jau ceturto uzvaru pēc kārta izcīnījuši "Bulls" basketbolisti, aizvadītajā sestdienā ar rezultātu 75:66 apspēlējot "No Fear" vienību.

Pateicoties uzvarai, "Barons" sakrājuši jau 17 punktus un turnīra oficiālajā tabulā ieņem trešo vietu, lai gan, rēķinot uzvaru/zaudējumu bilances procentu, "Stinger" šobrīd ir trešie, jo aizvadījuši spēli mazāk, izcīnot tikpat uzvaras - četras.

Otras spēles veiksminieki "Bulls", kas vēl astoņas minūtes līdz mača beigām bija iedzinējos (49:50), tika pie ceturtās uzvaras pēc kārtas un šobrīd ar astoņām uzvarām deviņās aizvadītajās spēlēs ieņem pārliecinošu pirmo pozīciju. Tikmēr "No Fear" noslīdējuši uz priekšpēdējo - piekto - vietu.

MBL regulārā sezona

17. janvāris

SpēleRezultāts
Barons - Stinger62:57
Bulls - No Fear75:66

MBL spēles norisinās Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē, pateicoties SK "Barons".

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests

     [+] [-]

, 2009-01-19 18:59, pirms 15 gadiem
Cik dzirdēju, tad barons izskatījās ļoti labi...tas priecē! Lai Amikus vēl saņemās un MBL kļūs vēl spraigāks