Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Vai "Barons" tiks pie otrās pēc kārtas?

Andrejs Siliņš

Mateja Basketbola līgā (MBL) gaidāmajā sestdienā norisināsies divas spēles. Spēkiem mērosies "Barons" un "Stinger" vienības, kā arī "No Fear" un "Bulls" komandas. Spēles Mežaparkā sāksies 17:30.

Pirmie spēlēs "Barons" pret "Stinger". Savā pirmajā tikšanās reizē "stingeri" apspēlēja "baronus". Aizvadītajā sestdienā "Barons" parādīja labu sniegumu pret "Amikus" - ja viņi turpinās iesākto, tad noteikti ir cerības uz labu spēli un uzvaru. "Stinger" pēdējā spēle ne visai veiksmīga, jo piekāpās līgas pēdējai komandai "Amikus", kad tika zaudēts tikai par vienu punktu. "Stingeriem" būs motivācija atgūt uzvaras garšu. Savukārt, ja "Barons" uzvar "stingerus", tad komanda pacelsies jau uz 3. vietu kopvērtējuma tabulā. Arī pietiekoši liela motivācija.

Otrā spēle notiks starp "No Fear" un "Bulls" komandām. Ar "Bulls" komandu izskatās, ka viss ir daudzmaz kārtībā. Kaut arī pēdējās spēlēs ne visai viegli ir gājis, tika izcīnīta ļoti svarīga uzvara pār ARX, neskatoties uz mazo sastāvu. Turpretī "No Fear" gan uzvara ir vajadzīga, jo tagad komanda ir noslīdējusi uz 5. vietu. Komandai nav veicies pēdējās spēles, jo ir piedzīvoti zaudējumi pret "Baronu". No vienas puses komandai ir labs sastāvs un labs potenciāls (vienīgā komanda, kurai ir savs treneris), bet kaut kas pietrūkst. Vai mīnusus varēs izlabot, to redzēsim šo sestdien!

MBL regulārā sezona

17. janvāris.

LaiksSpēle
17:30Barons - Stinger
19:00No Fear - Bulls

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests

     [+] [-]

, 2009-01-14 17:45, pirms 15 gadiem
tiks

     [+] [-]

, 2009-01-17 21:19, pirms 15 gadiem
Rihards Olmanis rakstīja: tiks
tika jau ar.