Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Sestdien MBL pēdējās šī gada spēles

Andrejs Siliņš

Sestdien MBL pēdējās šī gada spēles
"Barons"
Foto: MBL preses dienests

Jau šajā sestdienā Biznesa augstskolas "Turība" basketbola hallē tiks aizvadītas pēdējās divas spēlēs Mateja Basketbola līgā (MBL) 2009. gadā - "Amikus" uzņems Cēsu "Hornets", savukārt ARX sacentīsies ar "Barons" basketbolistiem.

Pirmie cīņu uzsāks "Amikus" un "Hornets", abām komandām šī būs pēdējā pirmā apļa spēle. "Hornets" līdz šim nav vecies un pašlaik bijis jāsamierinās tikai ar zaudējumiem. Līdz šim veiksmīgākā spēle bija pret "Barons", kurā tikai ar vienu punktu spēles izskaņā piedzīvota neveiksme. Arī "Amikus" komandai pēdējās spēlēs nav veicies - piedzīvoti divi sāpīgi zaudējumi pret turnīra līderu komandām ("Stinger" un "Spartans"). "Amikus" ir stabili nodrošinājusi trešo vietu turnīra tabulā pēc pirmā apļa. Iespējams, šī būs svarīga spēle, lai "Amikus" atgūtu ticību un enerģiju turpmākai cīņai par čempiona titulu.

Pēdējie šajā gadā maču savā starpā izspēlēs ARX un "Barons" basketbolisti. Abām komandām situācija ir līdzīga, bet tajā pašā laikā atšķirīga. Gan ARX, gan "Baronam" ir problēmas ar sastāvu, lai gan "Baronam" tas izskatās daudz nopietnāk. Taču atšķirīgais ir tas, ka ARX tomēr ir saņēmušies un izcīnījuši vairāk uzvaras un attiecīgi vairāk punktus turnīra tabulā. Pēdējā spēlē pagarinājumā tika uzvarēti "No Fear" ar cerību, ka šim panākumam būs labs turpinājums. "Baroniem" sezonas pirmā puse izvērtusies ne visai veiksmīgi. Knapa uzvara pār "Hornets", tehniskais zaudējums, nepietiekošais sastāvs. Tas viss atstāj sekas, lai gan uz papīra "Barons" ir laba komanda ar spēcīgu sastāvu. "Baroniem" vēl priekšā stāv pēdējā apļa spēle pret "Stingeriem", bet tā būs tikai pēc lielajām brīvdienām.

MBL spēles 19. decembrī

LaiksSpēle
17:00Hornets - Amikus
18:15Barons - ARX

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests