Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Ķekari pēc pirmā apļa

BK Ķekari šodien iziet laukumā, lai uzsāktu otro apli DAL Pretendentu līgā 2009/2010 sezonā. Spēle būs pret, pagaidām trešajā vietā esošo, Hipotēku bankas komandu, kura pirmā apļa pirmajā spēlē tika uzveikta ar 68 pret 50 ( BK Ķekari sāk ar uzvaru ). Toreiz spēle notika BK Ķekaru mājas zālē. Vai Ķekari spēs apturēt ļoti stabili un rezultatīvi spēlējošos baņķierus viņu zālē? To mēs uzzināsim vakarā, bet līdz tam neliels ieskats pirmajā aplī.

Komanda pirmo apli aizvadījusi ļoti veiksmīgi. Trenerim ar spēlētājiem vajadzēs pielikt lielas pūles un smagi strādāt treniņos, lai atkārtotu sasniegto otrajā aplī. BK Ķekari, aizvadītajās desmit spēlēs, izcīnīja septiņas uzvaras un trīs reizes pārāks bija pretinieks. Pie kam, komandas pret kurām BK Ķekari nesvinēja uzvaru turnīra kopvērtējumā atrodas pirmajās piecās vietās.

Smagākais zaudējums bija tieši pret pašreiz pirmajā vietā esošajiem Lapeniekiem ( Zem Ķekariem lapas nebirst ), jo uzvarai bija nepieciešami tikai pāris milimetri, kuri pietrūka Artūra Škutes raidītai bumbai. Ar tādu aizsardzību, kāda bija pēdējā ceturtdaļā pret ātrajiem un vispusīgajiem Lapeniekiem, Ķekari varētu uzvarēt jebkuru komandu, ja vien brīžiem uzbrukumos nerastos apmulsuma brīži. Lai arī ar vislielāko starpību (-11) pār Ķekariem uzvaru svinēja Upesciema komanda ( Ķekari paklūp pret Upesciemu ), otrs sāpīgākais zaudējums bija pret SCM Microsystems ( Ķekariem zaudējums pret SCM Microsystems ), jo šo spēli komanda neplānoja zaudēt. Šoreiz Ķekariem par sliktu nospēlēja favorīta stāvoklis un pretinieka milzīgā vēlme uzvarēt. Cerams, ka treneris spēs atrast pareizos vārdus pirms atbildes spēlēs un SCM Microsystems tiks parādīts, ka zaudējums bija nejaušība un īstais Ķekaru spēks spēj uzvarēt viņus.

Uzvaras Ķekariem nāca salīdzinoši viegli, lai arī pirms katras spēlēs treneris gatavojās tieši pretiniekam un komandas vadība devās izpētes braucienos vērot citu komandu spēles, kā arī komandas spēlētāji centās atdot sevi visu, lai tiktu izcīnītas uzvaras. Gan strādājot treniņos vēlu vakaros un brīvdienās, gan spēlēs darot, ko varot.

kekari.lv

Skatoties uz iemesto un ielaisto punktu attiecību, Ķekariem pirmais riņķis ir veiksmīgākais visā līgā tieši no ielaisto punktu viedokļa, jo vidēji spēlē tikuši ielaisti tikai 50.9 punkti (statistikā gan ir nelielas nepilnības, jo DAL visām komandām ir ieskaitījis uzvaru ar 20:0 pār izslēgto BS Bolderay). Kā arī iemesto punktu skaits (plus/mīnus)- ja Ķekari uzvar, tad uzvar pārliecinoši.

kekari.lv

Individuāli, neapšaubāmi, vislabāk ir nospēlējis komandas līderis Edijs Dzenis, kurš ne tikai Ķekaros ir nepārspēts punktu guvējs, bet arī visā Pretendentu līgā statistikas ziņā atrodas pirmajās vietās. Izņēmums ir trīnīši, kur viņš atrodas trešajā vietā. Edijs vidēji spēlē gūst 24.6 punktus un visās spēlēs ir iemetis četrpadsmit un vairāk punktus. Ļoti veiksmīga viņam bija tieši zaudētā spēle pret Lapeniekiem, kur pretinieku grozā viņš iemeta 33 punktus un no tiem četrus trīnīšus, un simtprocentīgi septiņus soda metienus.

kekari.lv

Manas domas par Ķekariem

  • 15

  • 0

  • 1

  • 17