Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Pēc Ziemassvētku pārtraukuma atsākas MBL

Andrejs Siliņš

Pēc Ziemassvētku pārtraukuma atsākas MBL
Amikus
Foto: MBL preses dienests

Šajā sestdienā ar divām spēlēm pēc Ziemassvētku pārtraukuma atsāksies Mateja Basketbola līgas (MBL) regulārā sezona. 17:00 maču aizvadīs "Stinger" un "Barons", savukārt 18:15 cīņu uzsāks "Amikus" un Cēsu "Hornets".

Laukumā pirmie izies "Stinger", kas cīnīsies pret "Barons", kas būs pēdējā pirmā apļa spēle. "Barons" ir saņēmies un pēdējā spēlē izcīnīja uzvaru pār ARX. Tas liek cerēt, ka komanda varētu pacelties augstāk un paspēkoties par labu vietu šajā sezonā. Taču jāņem vērā, ka pretī būs pašlaik neuzvaramā "Stinger" komanda, kurā joprojām dominē Svens Niedrītis, Lorands Lapāns un Artis Brīvulis. Ja šis trio būs formā, tad "baroniem" būs ļoti jāsaņemas aizsardzībā, lai varētu cīnīties par uzvaru. Viena no lielākajām "Barons" likstām ir ne tikai nepilnīgais sastāvs, bet arī daudzās kļūdas, lai gan pēdējā spēlē tās jau bija stipri mazāk. "Stinger" nav neuzvarami, ja pretī stājās visa komanda, tad "Baronam" ir izredzes pārspēt.

Otrie laukumā dosies "Amikus" un "Hornets". Pašlaik "hornetiem" nevienas uzvaras vēl nav, taču pēdējās spēlēs tā sāk parādīt, kādas pozitīvas pārmaiņas, kaut vai pēc tā, ar kādu starpību tiek zaudēts. Pie tam vēl pret "Amikus", kur tikai ar 15 punktiem tika zaudēts vieniem no šīs sezonas līderiem. Nebūtu draņķīgā trešā ceturtdaļa, kas to zin, varbūt arī tiktu izcīnīta pirmā uzvara. Taču jāņem vērā, ka "Amikus" otro reizi tik pavirši vairs negribēs spēlēt un darīs visu, lai tiktu izcīnīti pārliecinoši trīs punkti kopvērtējuma tabulā, jo galu galā katra laba spēle dod pārliecību cīnīties tālāk.

Spēles joprojām notiek katru sestdienu BA "Turība" sporta zālē.

MBL regulārā sezona

9. janvāris

LaiksSpēle
17:00Stinger - Barons
18:15Amikus - Hornets

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests