Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"Amikus" spēcīgs papildinājums

Andrejs Siliņš

"Amikus" spēcīgs papildinājums
Amikus
Foto: MBL Preses dienests

Spēlētāju transfēri un papildinājumi Mateja Basketbola līgā (MBL) var notikt līdz 1. decembrim, tādēļ pēdējās dienās pirms noteiktā datuma vairākas komandas - "Amikus", "Bulls" un "No Fear" - izmantoja iespēju un papildināja savus sastāvus.

Amikus komanda, kas pašlaik ir bez nevienas uzvaras, papildinājusi spēkus zem groza. Komandas jaunpienācējs ir Andis Zariņš (1988. gadā dzimis; 201 cm garš; 108 kg smags) , kurš šosezon spēlē arī "Rīdzene/Barons/Matejs" komandā Amatieru Basketbola līgā (ABL). Andis ir viens no "Barons/Matejs" līderiem, vidēji šosezon ABL guvis 20,4 punktus un izcīnījis 10,6 atlēkušās bumbas. Neapšaubāmi Andis būs spēcīgs papildinājums "amikusiem", kas arī ļoti ir vajadzīgs.

Bulls komanda arī ir atraduši papildinājumu, un tas ir Māris Brīdiņš (1989. g.; 180 cm; 65 kg), kurš arī spēlē ABL "Rīdzene/Barons/Matejs" komandā. Māris spēlē saspēles vadītāja pozīcijā un šosezon ABL ir izcēlies vidēji ar 6,0 punktiem, kā arī 4,0 rezultatīvām piespēlēm. Māris ir viens no tiem spēlētājiem, kurš spēj labi strādāt aizsardzībā un organizēt komandu uzbrukumā.

No Fear komanda pieteikusi saspēles vadītāju Māri Stūrmani (1987. g.; 178 cm; 85 kg), kurš šosezon spēlē ABL Iecavas komandā "Dartija". Mārim ABL statistika nav tik iespaidīga - vidēji 3,3 punkti un 2,6 rezultatīvas piespēles, taču Māris komandai būs noderīgs, jo ir pieredze un liels cīņas spars.