Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"Barons" izcīna otro uzvaru sezonā

Andrejs Siliņš

"Barons" izcīna otro uzvaru sezonā
"Barons"
Foto: sports.matejs.lv

Mateja Basketbola līgā (MBL) aizvadītajā sestdienā pie otrās uzvaras šajā sezonā tikuši "Barons" basketbolisti, kas savā pirmajā otrā apļa spēlē ar rezultātu 74:62 pārspēja "No Fear" vienību.

Abu komandu rindās šajā spēlē debijas piedzīvoja pa vienam papildinājumam (jāpiebilst, ka abi basketbolisti pārstāv arī dažādas Latvijas Amatieru Basketbola līgas (ABL) komandas) - "baroniem" pirmo reizi laukumā devās aizsargs Mārtiņš Ikaunieks, savukārt "No Fear" rindās debitēja Māris Stūrmanis.

Spēle sākās ātrā un spraigā cīņā - daudz ātro uzbrukumu, daudz metienu no tālās distances, kas lika "Barons" vienībai atplaukt kā vēl nekad šajā sezonā. Līdz puslaika pārtraukumam gan "No Fear" atgūstas, un tajā iet pie plus četri - 41:37. Pēc pārtraukuma "Barons" atkal spēlēja kā no jauna piedzimuši un atguva vadību un nosargāja to līdz pat uzvarošām beigām - 74:62.

Rezultatīvākais "Barons" rindās komandas otrajā panākumā šosezon bija Mārtiņš Ikaunieks ar 20 punktiem, kā arī sešām rezultatīvām piespēlēm, četrām atlēkušajām bumbām un trim pārtvertām bumbām, savukārt "No Fear" rindās Artūrs Līmanis izcēlās ar 18 punktu guvumu, desmit atlēkušajām bumbām un trim bloķētiem metieniem.

MBL regulārā sezona

SpēleRezultāts
Barons - No Fear74:62

  -3 [+] [-]

, 2008-12-14 10:27, pirms 16 gadiem
Kas taa par liigu, un kas tas par Baronu?

  +2 [+] [-]

, 2008-12-14 15:07, pirms 16 gadiem
Kidd rakstīja: Kas taa par liigu, un kas tas par Baronu?
Ja būtu lasījis rakstu tad izlasītu ,ka tā ir Mateja Basketbola līga.
Un Barons jau laikam ,ka būs komandas nosaukums.
Un ,ja Tev ,kas interesē tad būtu visu noskaidrojis.