Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Pie Kurbada ledus halles izspēlēts brīvdabas amatieru hokeja turnīrs

Emils Ozerinskis

Pie Kurbada ledus halles izspēlēts brīvdabas amatieru hokeja turnīrs
Publicitātes foto.

Kurbada ledus halles āra laukuma atklāšanas ietvaros aizvadīti "Red Bull" Spēka 5 amatieru hokeja turnīra spēles, kurās par uzvarētāju komanda "Jelgava".

Kurbada ledus halles direktors Jēkabs Rēdlihs savā atklāšanas runā sacīja, ka ideja par ārā ledus laukuma celtniecību parādījās jau pagājušajā gadā, kad pandēmijas izraisīto ierobežojumu dēļ iekštelpu aktivitātes uz ledus nebija iespējams veikt.

“Šis laukums ietver sevī ne tikai halles, bet arī katra spēlētāja, bērna, vecāka, daiļslidošanas tālāku attīstību un kustību,” runā teica ilggadējais Latvijas hokeja izlases aizsargs Rēdlihs.

Par spīti tam, ka decembra sākums pārsteidza ar sniegu un mīnus grādiem, kas ziemas klasikai ir ārkārtīgi pateicīgs laiks, sacensību norises dienās, 11. un 12.decembrī, lija lietus un temperatūra bija atgriezusies pie plus grādiem. Tomēr dalībniekus nebiedēja no papildus izaicinājums turnīru aizvadīt turnīru arī šādos apstākļos. Turnīrā kopā piedalījās 42 komandas, no kurām katrā spēlētāju skaits bija 5-6, no kurām 11 iekļuva finālā, lai cīnītos par uzvarētāju trofeju un medaļām.

No Red Bull Spēka 5 dalībnieku ikdienā pārstāvētajām līgām visplašāk bija Entuziastu hokeja līgas spēlētāji, taču netrūka arī hokejistu no Vidzemes atklātā hokeja čempionāta, Neatkarīgo amatieru hokeja līgas, Daugavpils pilsētas čempionāta un pat Latvijas čempionāta sievietēm.

Fināla komandas bija: "Jelgava", HK "Trimen Tractors", "Pa 50desmit", "Zab Trey", "Vecmeistari", BGKLRS, "Tukuma brāļi", "Nav ne jausmas", "Hokejam LV", HK "Ice Warriors" un HK "Pfizer-BioNTech". No kurām trīs finālistu komandas no pagājušā gada – "Trimen Tractors", "Neasas slidas" un "Pa 50desmit".

Galu galā, pēc patiešām spraigām un jaudīgām spēlēm šogad uzvaru guva komanda “Jelgava”, aiz viņiem otro izcīnot HK "Trimen Tractors”. bet trešajā vietā finišēja komanda ar nosaukumu “Nav ne jausmas”.

Informāciju sagatavoja:
Elvijs Lazdiņš

  -1 [+] [-]

, 2021-12-17 14:18, pirms 2 gadiem
Čaļi molodčiki! Var redzēt, ka vīriem ir hokejs krūtīs! Labā Jofene!

     [+] [-]

, 2021-12-17 16:18, pirms 2 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Čaļi molodčiki! Var redzēt, ka vīriem ir hokejs krūtīs! Labā Jofene!
vari uz aci noteikt - īstā, vai tas analogs ko psrs sporta bodēs tirgoja?

  -1 [+] [-]

, 2021-12-17 17:50, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: vari uz aci noteikt - īstā, vai tas analogs ko psrs sporta bodēs tirgoja?
Ja būtu labāka bilde, noteiktu Jofa vai Salvo. Spriežot pēc zoda bļodas patiešām atgādina otro variantu. Arī Salvo bija divi varianti-viens laba kopija ar kantainām rievām, otrs prastāks ar noapaļotām. Arī krāsa vairāk kā Salvo.

     [+] [-]

, 2021-12-17 20:32, pirms 2 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Ja būtu labāka bilde, noteiktu Jofa vai Salvo. Spriežot pēc zoda bļodas patiešām atgādina otro variantu. Arī Salvo bija divi varianti-viens laba kopija ar kantainām rievām, otrs prastāks ar noapaļotām. Arī krāsa vairāk kā Salvo.
Es ar vairāk uz Salvo sliecos. Es gan biju piemirsis ka tieši Salvo arī šo ražoja, mums jau bija viņu nākamais modelis, šis jau tad skaitījās oldskūls.