Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Galda hokejā dvīņu fināls

Andrejs Siliņš

Otrdien, 13. aprīlī, Liepājas Olimpiskajā centrā iknedēļas galda hokeja mini turnīrā uzvaru svinēja Deniss Baimistrjuks, kurš finālā pārspēja savu dvīņu brāli Sergeju Baimistrjuku.

Pusfinālā Deniss Baimistrjuks ar 9:2 pieveica Raimondu Skudrovski, savukārt Sergejs Baimistrjuks bija pārāks pār Aigaru Kalnīti ar 2:1.

Cīņā par pirmo vietu, jau kārtējais dvīņu brāļu duets, kurā šoreiz ar rezultātu 4:1 bija pārāks Deniss, tādejādi revanšējoties par iepriekšējās nedēļas zaudējumu un otro riezi iegūstot pirmo vietu iknedēļas galda hokeja mini turnīrā.

Savukārt spēlē par trešo vietu veiksmīgāks izrādījās Aigars Kalnītis, kurš ar vērā ņemamu pārsvaru 9:1 apspēlēja Raimondu Skudrovski.

13. aprīļa mini turnīrā kopā piedalījās 19 dalībnieki.

Interesanti, ka šajā otrdienā piedalījies arī pagaidām visjaunākais dalībnieks sešgadīgais Rolands Skudrovskis, kurš tikai zaudējot papildspēlē neizkļuva no savas apakšgrupas.

Atgādinām, ka galda hokeja mini turnīri/ treniņi notiek katru otrdienu Liepājas Olimpiskajā centrā cokolstava garderobē. Pieteikšanās no pulksten 17.30. Dalības maksa mini turnīriem simboliska - LVL 0,50.

Visi, interesenti laipni aicināti izmēģināt savus spēkus un spējas aizraujošā galda hokeja spēlē. Protams, neizpalikt arī bez balvām. Dienas labākais spēlētājs saņem vērtīgas balvas no SK „Liepājas Metalurgs" un „Sportland".

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs

     [+] [-]

, 2010-05-20 03:28, pirms 14 gadiem
Atļaujiet pasmaidīt